Tgrt Haber
26 Eylül 2016 19:00

Yalovalı şehidin kardeşi kazada öldü

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Aydede Anaokulu’nda memur olarak görev yapan 32 yaşındaki Cüneyt Özgür, motosikleti ile geçirdiği kazada hayatını kaybetti.

Yalovalı şehidin kardeşi kazada öldü
yalova, şehit, kardeş,

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Aydede Anaokulu’nda memur olarak görev yapan 32 yaşındaki Cüneyt Özgür, motosikleti ile geçirdiği kazada hayatını kaybetti. Cüneyt Özgür'ün kardeşi Becarettin Özgür'ün, 1994 yılında Kars'ın Kağızman İlçesi'nde şehit düştüğü öğrenildi.

Kars'ın Kağızman İlçesi'nde 1994 yılında şehit olan Yalovalı Becarettin Özgür’ün kardeşi olan Cüneyt Özgür'ün kullandığı motosiklet, dün Yalova'nın Altınova İlçesi'ne bağlı Subaşı Beldesi'nde, TIR’ın sıkıştırması sonucu, 34 DH 2432 plakalı başka bir kamyona arkadan çarptı. Kazada ağır yaralanan ve 112 Acil Sağlık ekiplerince Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Özgür, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çiftlikköy 500 Evler Mahallesi’nde oturan Özgür’ün 2 yıllık evli ve 1 çocuğunun bulunduğu öğrenildi.

Kamyon sürücüsü M.K.’nın ifadesi alınmak üzere Altınova Jandarma Karakolu’na götürüldüğü ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...