Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Ağustos 2016 16:57

Yargıtay'dan Kılıçdaroğlu ve Feyzioğlu'na 'Beştepe' tepkisi

Yargıtay Beştepe'de yapılacak adli yıl açılışı ile ilgili açıklamasında 'Sahibi devlet ve millet olan kongre salonunda yapılacak olması nasıl yargı bağımsızlığını zedeleyebilir. Beştepe'de yapılacak açılış yargı bağımsızlığını etkilemez' dedi.

Yargıtay'dan Kılıçdaroğlu ve Feyzioğlu'na 'Beştepe' tepkisi
Yargıtay, Kılıçdaroğlu, Feyzioğlu, Beştepe,

Yargıtay Beştepe'de yapılacak adli yıl açılışı ile ilgili açıklamasında "Beştepe'de yapılacak açılış yargı bağımsızlığını etkilemez" dedi.

Yargıtay'dan yapılan açıklamada "Bilinmelidir ki yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığı kurumumuz tarafından büyük bir özenle ve titizlikle korunmakta olup; kapasitesi sınırlı ve güvenlik açısından sıkıntılı olabileceği anlaşılan bir otelin toplantı salonu yerine sahibi devlet ve millet olan bir kongre salonunda bu toplantının yapılacak olmasının nasıl yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığını zedeleyeceğini anlamakta zorluk çekmekteyiz" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...