Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 May 2015 18:37

Yarışı tamamlayamayınca gözyaşlarına boğuldu

Kağıthane Belediyesi tarafından düzenlenen Bisiklet Turnuvası'na katılan minik bisikletçi yarışmayı tamamlayamayınca göz yaşlarına boğuldu.

Yarışı tamamlayamayınca gözyaşlarına boğuldu
yarış, kağıthane,

Kağıthane Belediyesi tarafından organize edilen Sadabad Yaz Etkinlikleri devam ediyor. Hasbahçe'de devam eden etkinliklerde çocuklar arasında bisiklet turnuvası gerçekleştirildi. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın start verdiği yarışmalarda, kaskını ve bisikletini alan minikler, bisiklet, saat ve madalya sahibi olabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Turnuvada, adının Muhammet Emre Kılıç olduğu öğrenilen bir çocuk, yarışmayı tamamlayamayınca gözyaşlarına boğuldu. Yarışmada 3'üncü olan Harun Melih Atagan, "Yarışma benim açımdan güzel geçti. Geçen sene dereceye yine girebildim, gelecek sene de gireceğim. İyi olduğumu düşünüyorum" dedi.

Ayşenur Karabulut ise, "Birinci olsaydım daha mutlu olurdum. Eğlence için katıldım" diye konuştu.

Yarışmada birincilere bisiklet hediye edilirken Başkan Fazlı Kılıç dereceye girenlere ödüllerini verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...