Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Mart 2017 17:32 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:54

Yeni Gelin Bella Kimdir? Jessica May Kaç yaşında? Aslen Nerelidir?

Yeni Gelin dizisi Show TV’de bu akşam başlıyor. Yeni Gelin dizisi oyuncularından Bella kimdir? Gerçek adı Jessica May olan Bella aslen nerelidir?

Yeni Gelin Bella Kimdir? Jessica May Kaç yaşında? Aslen Nerelidir?
yeni gelin,jessica may

Show TV’nin yeni dizisi Yeni Gelin bu akşam başlıyor. Yeni Gelin'in Bella'sı Jessica May kimdir? Şehirli genç bir kızın yeni gelinlik hallerini anlatan Yeni Gelin’de Bella ve Hazar’ın aşkı anlatılacak. Yeni Gelin'in 1. bölümünde; Biri Madrid'lerde Milano'larda büyümüş İspanyol güzeli Bella, diğeri Çukurova'nın kavuran güneşiyle büyümüş, aşiret içinde yoğrulmuş Hazar Ağa. İki ayrı dünyanın, iki ayrı galaksinin insanı olsalar da aşklarına engel olamayıp evlenirler ve Çukurova'nın, Bozok Aşireti’nin yolunu tutarlar. Artık Bella, Bozok Aşireti’nin yeni gelinidir. Fakat bu durum, başta kayınvalide Asiye olmak üzere tüm konak halkını rahatsız eder ve o an hepsi ant içerler. Bu yeni gelin, bu konakta barınamayacak, geldiği gibi gidecektir. Bunun için kimse elinden geleni ardına koymayacaktır. Fakat Bella, telli duvaklı gelin olmuş, girdiği tüm sınavlardan başarıyla geçmiştir. Ancak Bella'nın gelişiyle hayalleri alt üst olan yalnızca Bozok Aşireti değildir. Bella'nın gelişi, başka bir düşman cephesi daha açmıştır. Ve bu cephenin kazanmak için yapmayacağı şey yoktur. Düşman Duran aşireti, öyle bir şey yapar ki, bundan sonra kimse hayatına eskisi gibi devam edemeyecektir. Bella daha ilk günden Bozok Aşireti’ne bela getirmiş, aşk her şeyin üstesinden gelir diyerek düştüğü yolların nelere sebep olacağını o bile hesap edememiştir. Artık ok yaydan çoktan çıkmıştır. Gerçekten aşk her şeyin üstesinden gelecek mi, Hazar ve Bella ilk sınavlarını verebilecek midir?

Yeni Gelin Bella Kimdir? Jessica May Kaç yaşında? Aslen Nerelidir?

Jessica May kimdir?

Jessica May, 5 Aralık 1993 yılında Brezilya’da doğdu. Biyolojik Bilimler Bölümü'nü kazanan Jessica May, kariyerine model olarak devam etmek için eğitim hayatına ara verdi. 15 yaşına kadar çiftlikte büyüyen Jessica'nın öğretmen olan annesi ve çiftçi olan babası Brezilyalıdır. Ayrıca veterinerlik okuyan bir erkek kardeşi vardır. 

Yeni Gelin Bella Kimdir? Jessica May Kaç yaşında? Aslen Nerelidir?

Yeni Gelin oyuncu kadrosu

Yeni Gelin'de başrolleri Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken, dizide Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Yonca Şahinbaş, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Dizisinin yönetmenliğini ve senaryosunu Ersoy Güler üstleniyor

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...