Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Temmuz 2016 21:12

YÖK'ten kapatılan Fatih Üniversitesi öğrencilerine ilişkin karar

Kapatılan Fatih Üniversitesinin Tıp Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri Bezmialem Vakıf Üniversitesine, üniversitenin diğer programlarındaki öğrenciler ise İstanbul Üniversitesine yerleştirilecek.

YÖK'ten kapatılan Fatih Üniversitesi öğrencilerine ilişkin karar
yök, karar,

Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), kapatılan vakıf yükseköğretim kurumlarından Fatih Üniversitesinin Tıp Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Bezmialem Vakıf Üniversitesine, üniversitenin diğer programlarındaki öğrencilerin ise İstanbul Üniversitesine yerleştirileceği açıklandı.

Yükseköğretim Genel Kurulunun dün gerçekleştirdiği toplantıda, Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan üniversitelerin öğrencilerinin, hangi üniversitelere yerleştirileceğiyle ilgili esasların karara bağlandığı, öğrenci sayısı fazla olan Fatih Üniversitesinin öğrencilerinin yerleştirilmesiyle ilgili çalışmaların sürdüğü açıklanmıştı.

YÖK'ün internet sitesinde yer alan duyuruda, Fatih Üniversitesi öğrencilerine ilişkin kararın alındığı bildirildi.

Buna göre, Fatih Üniversitesinin Tıp Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri Bezmialem Vakıf Üniversitesine, üniversitenin diğer programlarındaki öğrencileri ise İstanbul Üniversitesine yerleştirilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...