Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 May 2015 01:44

Yurtta Galatasaray coşkusu

Galatasaray şampiyonluğu tüm yurtta coşku ile kutlanıyor. Süper Lig’in 2014-2015 sezonu şampiyonu olan Galatasaray’da büyük mutluluk yaşanırken taraftarlar sokaklara döküldü. Türkiye’nin birçok ilende kutlamalar devam ediyor.

Yurtta Galatasaray coşkusu
galatasaray,şampiyonluk

Galatasaray'ın şampiyonluğu için taraftarlar sokaklara döküldü. Galatasaraylı taraftarlar tüm yurtta sokaklarda kutlamalar yaparak tezahüratlarda bulunuyor. Süper Lig'de 20. Kez şampiyonluğa erişen ve takımın 4. Yıldızı takması ile daha da anlamlı bir hale gelen şampiyonluk için Galatasaraylılar sevinçlerini sokaklarda kutlamalar yaparak geçiriyor. İşte Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarından detaylar.
Spor Toto Süper Lig'de 76 puanla lider durumda bulunan Galatasaray, sezonun tamamlanmasına 1 hafta kala şampiyonluğun ilan etti. Galatasaray'ın şampiyon olmasının ardından yurtta büyük coşku hakim oldu. İşte yurttan Galatasaray Şmapiyonluğu kutlamaları görüntüleri ve detayları.
İSTANBUL
Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalması üzerine, Galatasaray ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Taksim Meydanı'nda toplanan Galatasaray taraftarları şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sarı-kırmızılı taraftarlar şampiyonluk kutlamaları için Taksim Meydanı'na akın etti. Ellerinde bayraklarla meydanda toplanan çok sayıda Galatasaray taraftarı, ellerinde sarı-kırmızı bayraklar ve meşaleler eşliğinde şampiyonluğu doyasıya kutladı.

KINALI KOYUN İLGİ ODAĞI OLDU

Şampiyonluk kutlamalarına kınalı koyunuyla katılan bir vatandaş ise taraftarlar arasında ilgi odağı oldu. Kınalı koyunun boynuna sarı-kırmızı atkı takan taraftarlar bol bol fotoğraf çektirdi. Bazı taraftarlar ise şampiyonluğu otomobilleriyle meydanda tur atarak kutladı. Polis ekiplerinin ise Taksim Cumhuriyet Anıtı çevresinde güvenlik önlemi aldığı görüldü
ANKARA
Başkent'te, Galatasaray taraftarları şampiyonluğu ve 4. yıldızı doyasıya kutladı. Galataray, Başakşehir ile Fenerbahçe'nin 2-2 berabere kaldığı maçın ardından şampiyon oldu. Fenerbahçe'nin şampiyonluğa havlu attığı maçın son düdüğüyle birlikte Galatasaray taraftarları sokaklara indi. Ankara'da şampiyonluğu ve şampiyonlukla birlikte elde ettikleri 4. yıldızı doyasıya kutlayan Galatasaraylı taraftarların adresi Güvenpark oldu. Güvenpark'ta toplanan sarı-kırmızılı taraftarlar, tezahüratlar ve sloganlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Sarı-kırmızı renkli bayraklarla Başkent sokaklarına inen taraftarlar, araçlarıyla caddelerde konvoylar oluşturdu.
Sevinçlerini kameralar karşısında paylaşan taraftarlar, 4. yıldızı takmaya hak kazanan ilk takım oldukları için mutlu olduklarını ifade etti. Bazı taraftarlar, sezonun başlarında şampiyon olacaklarına pek inanmadıklarını, Hamza Hamzaoğlu'nun takımın başına gelmesinin ardından umutlarının yeşerdiğini ve 4 gol yedikleri maçların, 4. yıldızın habercisi olduğunu dile getirdi.

İZMİR

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi İzmir'de taraftarları sevince boğdu.
Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalması sonucu Galatasaray'ın şampiyon olması, tüm Türkiye'de taraftarları sokağa döktü. İzmir'de de ezeli rakibi Fenerbahçe'nin maçını takip eden taraftarlar, maçın berabere sonuçlanmasıyla büyük sevinç yaşadı. Kentin farklı noktalarında ellerine Galatasaray bayraklarını alan yüzlerce taraftar, şampiyonluğu doyasıya kutladı. Bazı taraftarlar araçlarıyla konvoy halinde zafer turu atarken, kimileri ise ellerindeki meşalelerle sevince ortak oldu.

EDİRNE

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda İstanbul Başakşehir'le 2-2 berabere kalmasıyla Galatasarayşampiyonluğunu ilan etti. Edirne'de yaşayan sarı-kırmızılı taraftarlar 2014-2015 şampiyonluğunu ve 4. yıldız sevincini meşaleler yakarak kutladı.

Trakya Üniversitesi Ayşekadın Yerleşkesi önündeki caddede toplanan ve çoğu üniversiteli olan yaklaşık 500 kişilik sarı-kırmızılı taraftar grubu, takımlarının şampiyonluk sevinçlerini doyasıya yaşadı. Meşaleler yakarak, marşlar eşliğinde takımlarının şampiyonluğu kutlayan taraftarlar, araçlarıyla da uzun konvoylar oluşturdu. Galatasaray'ın 20. şampiyonluk kutlamalarına çok sayıda minik da taraftar aileleriyle birlikte katıldı.

BALIKESİR

Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Balıkesir'de kutlamalar sırasında polis ile bazı taraftarlar arasında tartışma yaşandı.

Spor Toto Süper Lig'de son haftaya en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde giren Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle Balıkesir'deki taraftarlar sokağa döküldü.

Hükümet Caddesi'nden yürüyerek, Büyükşehir Belediye binası önünde toplanan taraftar grubu, Galatasaray bayraklarını salladı, tezahüratlar yaptı.

Kutlamalar sırasında Hükümet Caddesi'nden geçen bir Galatasaray taraftarının, kullandığı aracı, polislerin üzerine sürdüğü gerekçesiyle gerginlik yaşandı. Polisler, arkasından koşarak söz konusu aracı durdurdu ve taraftarı indirdi.

Araç sürücüsü ile polisler arasında başlayan tartışma, kalabalıktan olay yerine gelen bazı taraftarların da katılmasıyla büyüdü. Gerginliğin yatışmasının ardından polisler, aracında çocuğu bulunan taraftarı uyarıp, bilgilerini aldıktan sonra serbest bıraktı.

Balıkesir'deki şampiyonluk kutlamaları sürüyor.
KÜTAHYA
Kütahya'da Galatasaray'ın şampiyonluğu garantilemesi üzerine taraftarlar şampiyonluk coşkusu yaşadı.
Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalması üzerine Spor Toto Süper Lig'in 2014-15 sezonu şampiyonu olmasının ardından, Galatasaraylı taraftarlar arasında sloganlı ve meşaleli kutlamalara sahne oldu.
Binlerce taraftar maçın bitiş düdüğünün ardından Zafer Meydanı'na akın etti.
Sarı kırmızılı taraftarlar, burada slogan atıp meşale yakarak şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşamaya başladı.
Taraftarlar, "Takımımızın şampiyon olması bizleri sevince boğmuştur. Günlerdir bu anı bekliyorduk. Şampiyonluğumuz hayırlı olsun" dediler.
BURSA
Şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da şampiyonluk kutlamaları Bursa sokaklarında da yaşandı. Sokakları inleten Galatasaraytaraftarları, 'Bursaspor' diye bağırarak yeşil-beyazlı takıma da sevgi gösterilerinde bulundu.
Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile berabere kalmasıyla birlikte şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray taraftarları şampiyonluğu Bursa sokaklarında kutladı. Bursa caddelerinde konvoy yaparak sevinç gösterilerinde bulunan Galatasaraylı taraftarlar, Görükle Meydanı'nda toplanarak şampiyonluğu kutladı. Yaklaşık bin civarında Galatasaray taraftarı, meşaleler yaktı, caddeyi trafiğe kapattı. Polis ve çevik kuvvetin yoğun önlem aldığı kutlamalarda Galatasaray taraftarlarının 'Bursaspor' diye bağırarak yaşadıkları şehrin takımına da sevgi gösterilerinde bulunmaları dikkat çekti. Kutlamalarda herhangi bir olay yaşanmadı.
ADIYAMAN
Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir'le 2-2 berabere kalmasıyla Galatasaray 2014-2015 sezonunun şampiyonu olmasıyla beraber Adıyaman'da, şampiyonluk coşkusu yaşandı.
Maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla beraber Adıyaman'da, vatandaşlar sokaklara inerek Sümer Meydanı'nda biraraya geldi. Galatasaraylı taraftarlar meşaleler yakıp, tezahüratlarda bulundu. Bir taraftan slogan atan taraftarlar, bir taraftan da halaylar çekerek şampiyonluğu kutladı. Şampiyonluğu kutlayan vatandaşların çıkarabilecek olaylara karşı polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.
KİLİS
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında İstanbul Başakşehir ile Fenerbahçe'nin 2-2 berabere kalmasıyla şampiyonluğunu ilan edenGalatasaray'ın taraftarları, Kilis'te şampiyonluk turu attı.
Galatasaraylı taraftarlar Kilis'te 7 Aralık Üniversitesi ile Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Meşaleleri yakan taraftarlar, tezahüratlarla takımlarını destekleyerek Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlamaya başladı. Kent merkezinde yüzlerce motosikletli Galatasaraylı taraftar, şampiyonluk turu atarken, İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çeşitli şubelerden yüzlerce polis kent merkezinde geniş güvenlik önlemi aldı.
GAZİANTEP

Gaziantep'te Galatasaray'ın ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu garantilemesi üzerine taraftarlar sokaklara döküldü.
Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalması sonrası Galatasaray şampiyonluğu garantiledi. Takımlarının formasını giyip sarı-kırmızılı bayraklarını alan taraftarlar, araçlarıyla şehir turu atıp kutlama yaparken, bazı taraftarlar da meydanlarda toplanıp sloganlar attı. Havai fişek atan taraftarlar ilk önce Fenerbahçe aleyhinde tezahüratta bulundu. Daha sonraGalatasaray lehine sloganlar atan taraftarlar zaman zaman yolu trafiğe kapattı. Meşaleler yakan taraftarlar erken gelen şampiyonluğun tadını çıkarttı. Polisler de taraftarların taşkınlık çıkarmaması için yoğun çaba harcadı.
DİYARBAKIR

SÜPER Lig'de bitime bir hafta kala Fenerbahçe'nin deplasmanda Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray taraftarları, Diyarbakır'da şampiyonluğu coşku içinde kutladı.

Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte Diyarbakır'da sarı kırmızılı taraftarlar şampiyonluk kutlamalarına merkez Yenişehir İlçesi'nin Ofis Semti'nde şampiyonluk kutlamarı yaptı. Araç ve ellerinde sarı-kırmızı bayrakla cadde ve sokaklara çıkan sarı-kırmızılı taraftarlar şampiyonluğu eğlencelerle kutlamaya başladı. Kutlamalar sırasında ellerinde Kuzey Irak Bölgesel Kürt yönetiminin bayrakları bulunan gruplar kutlamalara engel olmak istedi. Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu grubun tepkisi üzerine araçlar Galatasaraybayraklarını gizleyerek caddeden geçebildi. Galatasaray bayrağı açmakta direnerek yoluna devam eden bazı araçları ise ellerinde Kürt bayrakları bulunan gençler kovaladı. Bu sırada grup Galatasaray bayrağını yakalarak ateşe verdi.

Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte Diyarbakır'da sarı kırmızılı taraftarlar şampiyonluk kutlamalarına merkez Yenişehir İlçesi'nin Ofis Semti'nde şampiyonluk kutlamarı yaptı. Araç ve ellerinde sarı-kırmızı bayrakla cadde ve sokaklara çıkan sarı-kırmızılı taraftarlar şampiyonluğu eğlencelerle kutlamaya başladı. Kutlamalar sırasında ellerinde Kuzey Irak Bölgesel Kürt yönetiminin bayrakları bulunan gruplar kutlamalara engel olmak istedi. Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu grubun tepkisi üzerine araçlar Galatasaraybayraklarını gizleyerek caddeden geçebildi. Galatasaray bayrağı açmakta direnerek yoluna devam eden bazı araçları ise ellerinde Kürt bayrakları bulunan gençler kovaladı. Bu sırada grup Galatasaray bayrağını yakalarak ateşe verdi.

Şampiyonluğu kutlayan Galatasaray taraftarları tepkiler üzerine bölgeden ayrıldı. Ofis semtinde önlem alan güvenlik güçlerinin müdahale etmediği göstericiler, saatlerce caddede bekleyerek Yeni Diyarbakırspor lehine de sloganlar attı.
HATAY
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Hatay'da Galatasaray taraftarları şampiyonluğu kutluyor.
Galatasaray'ın dün akşam Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etmesinin ardından Fenerbahçe'nin de bu akşam İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalması ile Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti.
Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde Galatasaray taraftarları Atatürk Anıt Alanı'nda şampiyonluk kutlamalarına başladılar. Sahil yolunu trafiğe kapatan çok sayıda Galatasaray taraftarı meşaleler ve şarkı söyleyerek Galatasaray'ın 20. şampiyonluğunu kutluyorlar.
KAHRAMANMARAŞ
Kahramanmaraş'ta, Galatasaray'ın ligin bitmesine 1 hafta kala şampiyon olması taraftarlar tarafından kutlandı.
Ligin 33'üncü haftasında Fenerbahçe'nin Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasıyla Spor Toto Süper Lig'in 2014-2015 sezonu şampiyonu olan Galatasaray taraftarları, ellerinde sarı kırmızılı takımın bayraklarıyla Şelale Park önünde toplandı. Tezahüratlarla sevinç gösterisi yapan yüzlerce taraftar, araç konvoyu konvoyuyla şehir turu atıp şampiyonluğu kutladı.
AKSARAY
Galatasaray'ın ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi Aksaray'da taraftarları sokağa döktü.
Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle sarı-kırmızılı taraftarlar sokağa akın etti. Hükümet Meydanı'nda toplanan yaklaşık 300 taraftar, oyun havası oynayarak şampiyonluk sevinci yaşadı. Tezahüratlar yapan Galatasaraylı taraftarlar, araç konvoyları da oluşturdu.

KOCAELİ
Fenerbahçe'nin, İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından Galatasaray'ın şampiyonluğu Kocaeli'de coşku ile kutlandı.
Kocaeli'de vatandaşlar Galatasaray'ın şampiyonluğunu sokaklarda doyasıya kutladılar. İstanbul Başakşehir ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın 2-2 bitmesi sonrasında sarı-kırmızılı taraftarlar sokaklara akın etti. Taraftarlar, araçları ile geldikleri İzmit Cumhuriyet Parkı'nda şampiyonluğu doyasıya kutladılar.
ÇANAKKALE
Çanakkale'de Galatasaraylı taraftarlar Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile deplasmanda 2-2 berabere kalmasının ardından 20'nci lig şampiyonluğunu kent merkezinde doyasıya kutladı.

33. haftada dün (Pazar) oynanan derbide evinde konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden Galatasaray en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile deplasmanda 2-2 berabere kalması sonrası bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmeyi başardı.

Böylece tarihindeki 20. lig şampiyonluğunu elde eden Cimbom 4. yıldızı takmaya hak kazanan ilk ekip oldu. Çanakkale kent merkezinde Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile oynadığı maçta 2-2 berabere kalmasının ardından şampiyonluğu ilan eden Galatasaray taraftarları sokaklara döküldü. İskele meydanında toplanan bir grup Galatasaray taraftarı ellerinde meşalelerle şampiyonluk şarkılara söyleyerek Morabbin parkında doğru yürüyüp, şampiyonluğu kutladı. Grup Kordon'daki şampiyonluk kutlamalarını iskele meydanında da devam etti. Kent merkezinde trafiğe çıkan bazı Galatasaray taraftarları ise araçlarıyla uzun konvoy oluşturarak ve korna çalarak şampiyonluklarını gecenin geç saatlerine kadar doyasıya kutladılar.
AYDIN
Fenerbahçe'nin, İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından Galatasaray'ın şampiyonluğu Aydın'da coşku ile kutlandı. Aydındaki sarı-kırmızılılar Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalması sonucu şampiyonluk kutlaması yaptı.
Aydınlı vatandaşlar Galatasaray'ın şampiyonluğunu sokaklarda doyasıya kutladılar. Maçın bitmesi ile birlikte Adnan Menderes Bulvarı'nda toplanan yüzlerce Galatasaray taraftarı, ellerinde takımlarının bayraklarıyla 4. yıldızın sevinci yaşadı. Birçok taraftar araçları ile şehir turu atarken, yüzlerce kişi de Adnan Menderes Bulvarı'nda toplanıp takımın bayrakları ile Atatürk Meydanı'na kadar yürüdüler. Kutlamalar nedeniyle bir süre Adnan Menderes Bulvarı trafiğe kapandı.
GİRESUN
Giresun'da Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutlamak için sokaklara dökülen taraftarlar birbirine girdi.
Giresun'da şampiyonluk sevincini kutlamak için sokağa çıkan Galatasaray taraftarları birbirine girdi. İki taraftar grubu arasında başlayan sözlü gerginlik daha sonra kavgaya döndü. Olay yerine yakın olan polislerin anında müdahalesi ile ayrılan taraftarlar daha sonra Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım aleyhine sloganlar atarak Giresun Gazi Caddesi ve Debboy mevkine yürüyüş düzenledi. Yürüyüş ardından taraftar grupları sloganlar atarak dağıldı.

SİVAS
SPOR Toto Süper Lig'in bitimine bir hafta kala Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle Sivas'ta sokağa dökülen sarı-kırmızılı taraftarlar şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.
Fenerbahçe'nin bu akşam İstanbul Başakşehir ile oynadığı maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrılması üzerine Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sarı-kırmızılı taraftarlar şampiyonluk kutlamaları için Atatürk Kongre ve Etnoğrafya Müzesi bahçesine akın etti. Bir süre burada tezahüratta bulunan yaklaşık 500 kişilik taraftar grubu daha sonra İnönü Bulvarı üzerinde yürüdü. Meşaleler ile cadde üzerinde yürüyen gruba araçlardan Galatasaray bayrağı sallayan vatandaşlarda korna çalarak destek verdi.
KONYA
Konya'da, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalması sonucu şampiyonluğunu ilan eden sarı-kırmızı ekibin taraftarları sokağa akın ederek, şampiyonluğu kutladı.

Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte sarı-kırmızılı taraftarlar sokağa akın etti. Özellikle Zafer Meydanı'nda toplanan yüzerce taraftar, ellerinde takımlarının bayraklarıyla 4. yıldızın sevinci yaşadı. Meşaleler yakıp sloganlar atan Galatasaraylı taraftarlar, ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye de göndermelerde bulundu.

Kentte araç konvoyları da oluşturan taraftarlar, sevinçleri korna çalarak gösterdi. Sarı-kırmızılı taraftarlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar şampiyonluk sevinci yaşadı.

GALATASARAY YÖNETİMİ SUADA'DA KUTLAMA YAPTI
Galatasaray yönetimi ligin bir hafta kala Fenerbahçe'nin İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kalmasının ardından şampiyonluğu Suada'da kutladı.

Sarı-kırmızılı takımın yeni başkanı Dursun Özbek, eski başkan Duygun Yarsuvat, teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst ve beraberindekiler şampiyonluğu Suada'da coşku içinde kutladı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK: " I LOVE YOU HAMZA HOCA"

Abdurrahim Albayrak, "Allah'ıma şükürler olsun, camiamıza hayırlı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. I love you Hamza hoca" şeklinde duygularını dile getirdi.

DURSUN ÖZBEK: "DUYGUN AĞABEY BİZE HİÇ BİR ZAMAN VEDA ETMİYOR. HER ZAMAN BİZİM YANIMIZDA HER ZAMAN BİZİM BAŞIMIZDA"

Sarı-kırmızılı kulübün yeni başkanı Dursun Özbek ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, eski başkan Duygun Yarsuvat'ın yanına giderek şampiyonluk için tebrik ettiler. Dursun Özbek, "Helal olsun sana. Uğurlu başkanım. İyi ki varsın. Duygun ağabey bize hiç bir zaman veda etmiyor. Her zaman bizim yanımızda her zaman bizim başımızda. Çok teşekkür ediyorum. Sağ ol, var ol" ifadelerini kullandı.

HAMZA HAMZAOĞLU: "ŞAMPİYONLUK CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN. 4'ÜNCÜ YILDIZ HAYIRLI OLSUN"

Hamza Hamzaoğlu ise yaptığı açıklamada, "Camiamıza hayırlı olsun. Bu güzel geceyi, kutlamaları sizlerle beraber bana
yaşamayı nasip ettiği için Allah'ıma şükürler olsun. Bize güvenip bu göreve layık görenlere, sonuna kadar destek verenlere teşekkür ediyorum. Bütün takımın alınlarından öpüyorum. Şampiyonluk camiamıza hayırlı olsun. 4'üncü yıldız hayırlı olsun" dedi.
Öte yandan Dursun Özbek, Duygun Yarsuvat'a üzerinde adının yazılı olduğu forma verdi
Galatasaray şampiyonluğu tüm yurtta coşku ile kutlanıyor. Süper Lig'in 2014-2015 sezonu şampiyonu olan Galatasaray'da büyük mutluluk yaşanırken taraftarlar sokaklara döküldü. Türkiye'nin birçok ilende kutlamalar devam ediyor. İşte Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarından detaylar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...