Tgrt Haber
27 Mart 2015 11:02

Zulalardaki 35 kilo eroin ile 33 kilo esrarı 'Biksi' buldu

Elazığ'da polisin şüphelenerek durdurduğu otomobillerde narkotik köpeği 'Biksi' ile yapılan aramada, motor, gövde ve koltukların altına özenle gizlenmiş piyasa değeri 1 milyon lira olan 35 kilo eroin ile 33 kilo toz esrar ele geçirildi.

Zulalardaki 35 kilo eroin ile 33 kilo esrarı 'Biksi' buldu
elazığ, zula

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Elazığ-Bingöl yolunda çalışma yaptı. C.Y. idaresindeki bir otomobili durduran polis Narkotik köpeği 'Biksi' ile arama yaptı. Narkotik köpeğinin, aracın ön kaputuna tepki verince, polisler arama yaptı. Kaputu açan polis, motorun aralarında ve üzerinde 1'er kiloluk toz esrar paketlerini görünce aracı İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine çektirdi. Araçta detaylı yapılan aramada arka koltuğun arasına özenle yerleştirilmiş paketler de bulundu. Araçtan toplam 33 kilo 124 gram esrar ele geçirildi.
İKİNCİ ARAÇTA 35 KİLO EROİN BULUNDU
Çalışmasına ara vermeden devam eden KOM ekipleri, yine şüphelendikleri son model bir aracı durdurdu. Araçta arama yapan polis ilk başta bir şey bulamadı. Bunun üzerine Narkotik köpeği 'Biksi' devreye girdi. Biksi aracın gövde kısmına tepki verince aracın içerisinden torpidonun alt kısmını açan polisler, özenle yerleştirilmiş paketler halinde 35 kilo 104 gram eroini buldu. Araçta bulunan şüpheliler H.T. ve K.Y. gözaltına alındı.
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekipleri tarafından yapılan çalışmada toplam 35 kilo eroin, 33 kilo 124 gram esrarla yakalanan 3 şüpheli 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...