Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
31 May 2016 12:34

'Çalgı Çengi 2' geliyor

Sinema salonlarında toplam 59 bin 736 kişinin izlemesine karşın çok büyük beğeni toplayan 'Çalgı Çengi'nin, 5 yıl aradan sonra devam filminin çekileceği öğrenildi.

'Çalgı Çengi 2' geliyor
sinema,Selçuk,Cahit Gök,Ahmet Kural,Çalgı Çengi,Murat Cemcir,

Yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı 'Çalgı Çengi'nin devamı olacak 'Çalgı Çengi 2: Allahım Sana Geliyorum' filminin, 2017 yılında sinemaseverlerle buluşması bekleniyor.
İlk filmde olduğu gibi yine başrolde yer alacak Ahmet Kural ve Murat Cemcir, 'Çalgı Çengi 2'yi de Selçuk Aydemir'e emanet edecek. Filmde, iki ünlü oyuncunun yanı sıra Bora Akkaş ve Cahit Gök gibi isimler rol alacak.
'Salih' ve 'Gürkan', ilk filmde başlarını mafya ile belaya sokmuştu. Devam filminde ana karkterlerin, yola mafya ile beraber devam etme kararı alacağı belirtildi.
'Çalgı Çengi' ile tanınan Ahmet Kural-Murat Cemcir ikilisi, daha sonra çektikleri 'Düğün Dernek' (6 milyon 980 bin seyirci) ve 'Düğün Dernek 2 Sünnet' (6 milyon 69 bin seyirci) filmleriyle gişede büyük başarı elde ettiler.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...