Tgrt Haber
03 Kasım 2016 03:13

Afyonkarahisar'da '15 Temmuz Milli Direniş Sergisi' açıldı

Afyonkarahisar'da, Anadolu Ajansı foto muhabirlerinin objektifinden, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaşananları yansıtan '15 Temmuz Milli Direniş Sergisi' adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Afyonkarahisar'da '15 Temmuz Milli Direniş Sergisi' açıldı
afyonkarahisar, sergi,

Afyonkarahisar'da, Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirlerinin objektifinden, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaşananları yansıtan "15 Temmuz Milli Direniş Sergisi" adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Afyonkarahisar Belediyesi Taş Medrese'deki serginin açılışına, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İkmal ve Garnizon Komutanı Şahin Kılıçaslan, Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ile çok sayıda davetli katıldı.

Vali Yıldırım, açılışta yaptığı konuşmada, sergilenen fotoğrafların yaşanan olaylar olduğunu, bu olayların unutulmaması ve geleceğe aktarılması için fotoğrafların basıldığını ifade ederek, "Bu fotoğraflar hepimizin hafızalarımıza kazındı. Bunları gelecek nesillere de aktarma konusunda Anadolu Ajansının bu güzel kareleri yardımcı olacak. Bu memlekete, millete kumpas kuranlar, darbe yapmaya kalkanlar boylarının ölçülerini almışlardır. Bir daha da böyle bir şey yapmaya kimse cesaret edemeyecektir. Ben Afyonkarahisar Belediyemize ve Anadolu Ajansına, burada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise serginin Anadolu Ajansının önderliği ve katkılarıyla açıldığını belirterek, "Serginin hem toplumumuz için hem de gelecekte bunlardan ibret alacak çocuklarımız için hayırlı ve örnek olmasını diliyorum." diye konuştu.

Sergi 6 Kasım'a kadar gezilebilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...