Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Mart 2018 21:32

Ahmet Ümit'ten yeni roman: Kırlangıç Çığlığı

Usta yazar Ahmet Ümit’ten yeni bir 'Başkomser Nevzat' romanı 'Kırlangıç Çığlığı' çıktı.

Ahmet Ümit'ten yeni roman: Kırlangıç Çığlığı
AHMET ÜMİT,

Ahmet Ümit’ten merakla beklenen yeni romanı 'Kırlangıç Çığlığı' 300 bin adet olarak basıldı ve okuyucuyla buluştu.  Kitap, soluk soluğa bir polisiye olmasının yanı sıra, 'Vicdanını yitirmiş bir dünyadan başka nedir ki cehennem?' sorusunun ardına düşen büyük bir roman olma özelliği taşıyor. 

Ahmet Ümit'ten yeni roman: Kırlangıç Çığlığı

'KIRLANGIÇ ÇIĞLIĞI' HAKKINDA DETAYLAR

Yüz binlerce okur tarafından okunan ve çok sevilen Beyoğlu’nun En Güzel Abisi bir Başkomser Nevzat romanıydı. Ve içinde kentsel rantın, girift ilişkilerin, aşkın olduğu cinayetleri çözüyordu Nevzat. Kırlangıç Çığlığı’nda da çok zor bilmeceler var. 2012’de 12 cinayet işleyen bir seri katildir Körebe. 

Çocuk tacizcilerini öldürmüştür ve yakalanamamıştır. 2017’de bu cinayetler tekrar etmeye başlar ve 'bizimkiler' ilgilenmeye başlar. Bizimkiler: Başkomser Nevzat, yardımcısı Komiser Ali ve kriminolog Zeynep.

Çocuk tacizcileri, Suriyeli göçmenler, organ mafyası, çocukluk denen dünyanın ne denli belirleyici olduğu, suçlu diye baktığımız insanların da aslında başkalarının günahlarını taşıdıkları...

Bu roman, Türkiye’de kimi şeyleri değiştirecek! Tıpkı, romandaki Ali’nin, Zeynep’in, Zekai’nin, Evgenia’nın zihninde kimi şeyleri değiştirdiği gibi...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...