Tgrt Haber
17 Haziran 2017 14:08

Berlin Sendromu tanıtımı yayınlandı

Berlin Sendromu 23 Haziran'da vizyona girecek

Berlin Sendromu tanıtımı yayınlandı
Film Fragmanı, Berlin Sendromu, Berlin Syndrome

Vizyon tarihi 23 Haziran 2017 olan Avustralya yapımı Berlin Sendromu isimli film uzun metrajlı ve 1 saat 52 dakika sürüyor. İngilizce, Rusça, Almanca dillerine çevrilen filmin yönetmen koltuğunda, 2012 yılında IMDB de 7.1 derece almış drama türünde Lore'yi yöneten Cate Shortland oturuyor. Senaristi Shaun Grant olan filmin oyuncuları Teresa Palmer, Max Riemelt, Matthias Habich, Malin Steffen,Thuso Lekwape, Morgane Ferru, Marie Müller gibi isimlerden oluşan Berlin Sendromu gerilim türünde yer alıyor. 23 Haziran’da vizyonda olacak Berlin Sendroumu Avustralya yapımı olarak karşımıza çıkacak.

Filmin detayları

Avusturyalı fotomuhabir olan Clare Almanya’daki Sovyet mimarisinin fotoğraflarını çekip bir kitap yayınlamak üzere Berlin’e gelir. Berlin’de hem tatil yapıp hemde bir okulda ingilizce öğretmeni olarak çalışan Andi ile tanışır. Kısa süre içerisinde birbirlerine karşı güçlü bir çekim hissetmeye başlarlar. Birlikte geçirdikleri bir gecenin ardından romantik bir başlangıç yaşanması beklenen filmde izleyiciye hissettirildiğinin aksine, Clare uyandığında kendini Andi’nin apartman dairesinde kilitli bulur. Bunun başta bir unutkanlık sonucu olduğunu zanneden Clare’in bilmediği şey, yakışıklı Andi’nin onu bırakmaya hiç niyeti olmadığıdır.

Orjinal adı Berlin Syndrome olan film Türkiye’de Berlin Sendromu ismiyle 23 Haziran tarihinde vizyona girecek. Sinema severlerin, özellikle gerilim ve aksiyon türündeki filmleri sevenlerin bir haftası kaldı. İyi seyirler. Film ile ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak : TeknoFormat

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...