Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Şubat 2014 11:07

'Bi Küçük Eylül Meselesi' filminin şarkısı çıktı

Bi Küçük Eylül Meselesi filmi için özel bir şarkı hazırlayan Nil Karaibrahimgil, şarkının video klibinde de rol aldı.

'Bi Küçük Eylül Meselesi' filminin şarkısı çıktı
Bi Küçük Eylül Meselesi,Bi Küçük Eylül Meselesi filmi,Bi Küçük Eylül Meselesi,Bi Küçük Eylül Meselesi filmi müzikleri çıktı,

Nil Karaibrahimgil'in, "bi küçük Eylül meselesi" filminde Farah Zeynep Abdullah tarafından canlandırılan Eylül karakterine ithafen yazdığı "Kanatlarım Var Ruhumda" adlı şarkı özel klibi ile birlikte televizyon ve müzik kanallarında yayınlanmaya başlayacak.
Yönetmen Kerem Deren ile biraraya gelip, filmin hikayesini ve Eylük karakterini analiz eden sanatçı "Bi küçük Eylül meselesi'ni daha ismini ilk duyduğumda sevdim. Filmdeki kızın şarkısını bulmak için çok uğraştım. Uzun zamandır bir şarkıyla bu kadar başbaşa kalmamıştım. Sonunda 'Kanatlarım Var Ruhumda' çıktı. Düzenlemesini Mustafa Ceceli'nin yaptığı, akustik gitarlari benim çaldığım, çok naif bir şarkı oldu. Bi küçük Eylül meselesi de şarkısı da doğru zamanda doğru yerlere gidecek ve iyi gelecek, öyle hissediyorum" yorumunu yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...