Tgrt Haber
21 Nisan 2017 14:20

Bülent Kayabaş son yolculuğuna uğurlandı

Usta oyuncu bugün ailesi, dostları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Bülent Kayabaş son yolculuğuna uğurlandı
bülent kayabaş,

Bülent Kayabaş için ilk tören Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlendi. Kayabaş’ın Türk bayrağına sarılı tabutu saat 09.50 sıralarında Muhsin Ertuğrul Sahnesi’ne getirildi. Törene başta Kayabaş’ın ailesi olmak üzere sanatçı dostları ve sevenleri katıldı. Rutkay Aziz, Orhan Aydın, Süha Uygur gibi isimler törene katılanlar arasındaydı…

“HEPİMİZİN KALBİNDE ÇOK DERİN SEVGİ BIRAKARAK GÖÇTÜ GİTTİ”

Bülent Kayabaş’ın Türk sineması ve tiyatrosu için çok önemli bir isim olduğunu dile getiren Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur, “Benim çok değerli bir abimdi. Uzun zamandan beri hastalıkla boğuşuyordu. Çok üzgünüm. Hepimizin kalbinde çok derin sevgi bırakarak göçtü gitti.Sevenlerine, Türk tiyatrosuna ve sinemasına başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

TEŞVİKİYE CAMİİ’NDE CENAZE TÖRENİ

Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlenen veda töreninin ardından Kayabaş’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Teşvikiye Camii’ne getirildi. Cenaze törenine usta oyuncunun eşi Selma Kepekli Kayabaş ve oğlu Ümit Kayabaş başta olmak üzere sanat camiasından çok sayıda seveni katıldı.

Usta sanatçının cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...