Tgrt Haber
21 Şubat 2014 09:38

Eyvah Eyvah 3 filmi rekora doğru ilerliyor

Yönetmenliğini Hakan Algül'ün üslendiği başrollerinde Ata Demirer, Demet Akbağ gibi bir çok ünlü oyuncunun rol aldığı Eyyvah Eyvah 3 filmi rekora doğru ilerliyor.

Eyvah Eyvah 3 filmi rekora doğru ilerliyor
Eyvah Eyvah 3 filmi, rekora doğru ilerliyor, Eyvah Eyvah 3 geliyor, Eyvah Eyvah 3 filminin başarısı,

Yönetmenliğini Hakan Algül'ün üslendiği başrollerinde Ata Demirer, Demet Akbağ gibi bir çok ünlü oyuncunun rol aldığı Eyyvah Eyvah 3 filmi rekora doğru ilerliyor. Box Office Türkiye'nin raporuna göre Eyvah Eyvah 3 filmi 31 Ocak 2014 Cuma günü vizyona girerek. 3 hafta içerisinde toplam seyirci sayısını 2.760.794 kişiye ulaştırarak şuanda 2014 yılının en çok izlenen 10 filmi arasında 1.sıraya oturdu. 2014 yılının en çok izlenen ilk 10 filminde ilk üç sırayı Eyyvah eyvah 3 filmi 2.760.794 seyirci ile birinci sırada Düğün Dernek filmi ise 2.438.012 seyirci ile ikinci sırada ve Patron Mutlu Son İstiyor 1.274.051 seyirci ile üçüncü sırada yer almaktadır.
Eyvah Eyvah 3 film konusu:
Serinin bu 3. filmi işte bu feleğin çemberinden geçme hikayesini anlatmaktadır… Hatta sadece Firuzan ve Hüseyin değil, tüm aile ve kahramanlarımız için kader oyunu sınavını verme zamanıdır. Büyük aşkı Müjgan’a kavuşup evlenen Geyikli’li klarnetçimiz Hüseyin Badem için hayat zorlaşmıştır. Ailesine bakabilmek için her fırsatı değerlendirmekte, hatta geceleri yörenin izbe pavyonlarında bile klarnetini çalmaktadır. Dedesi ve babası ortak bir lokanta açmaya karar vermişler dolayısıyla artan masraflar karşısında Hüseyin çok sıkıntılı bir duruma düşmüştür.
Can dostu, ablası Firuzan ise hayatına İstanbul’da devam etmektedir ve gün geçtikçe daha meşhur olmaktadır. Hüseyin için Firuzan artık televizyonda seyredebildiği ve özlediği eski tatlı bir hatıradır sanki... Ama ayrı şehirlerde ayrı hikayeler yaşayan bu insanların ortak bir yönü vardır ki, kendileri bilmeseler de feleğin çemberinden geçmek üzerelerdir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...