Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Haziran 2016 14:50

Game Of Thrones yeni sezon tahminlerini söyledi

Emilia Clarke, Game of Thrones'un 7. sezon tahminlerini anlattı.

Game Of Thrones yeni sezon tahminlerini söyledi
Game Of Thrones,

Game of Thrones altıncı sezonu The Winds of Winter ile sonlandırdı. Bölümün ilgi çeken olaylarından biri de Daenerys Targaryen'i Westeros'a yelken açması oldu. Karaktere hayat veren Emilia Clarke, yedinci sezon hakkında tahminlerde bulundu.

The Winds of Winter bölümünde Daenerys gerekli her şeyin hazır olduğunu gördü. Asker gücüne sahipti. Demir Adalardan gelen gemilerle birlikte donanması hazırdı. Ejderhalarla birlikte tüm bu askerleri Westeros'a taşıması, uzun zamandır beklediği savaşı başlatması gerekiyordu. O bunları yaparken Demir Taht'a Cersei Lannister geçti ancak Emilia Clarke onun hükmünün uzun sürmeyeceğine inanıyor. Sevilen oyuncu heyecanlı bölümün ardından Entertainment Weekly'ye konuştu. Clarke, 'Daenerys'in yeteri kadar adamı ve gemisi var. Üstüne ateş püsküren ejderhalara sahip. Bunun yanında görünen o ki kolay kolay öldürülemiyor. Üstelik yanında üstünü çıkartan çekici bir adam da dikkatini dağıtamıyor. Henüz Tyrion Lannister'ı bunu denerken görmesek de... [Şaka yapıyor] Eksik olan tek şey Jorah. Onun da geri dönmesi gerekiyor aksi halde Yedi Krallık'ı yönetemez. Ancak burası Game of Thrones. Ne zaman bir karakter için işler iyi gitse onun güvende olmadığını anlıyorsunuz. Yazarlar 'Ondan hoşlanıyor musunuz? O halde öldürelim! ' diye düşünüyor.' sözlerini sarf etti.


Emilia Clarke düşüncelerine ne kadar haklı görmek için gelecek sezonu beklememiz gerekecek. Game of Thrones'un yedinci sezonunun 2017 baharında başlaması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...