Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Aralık 2016 12:04

Hasan Gökalp'ten yeni film, Van Minıt geliyor

2016 yılında sinemaseverlerin karşısına korku türündeki Lanetli Anahtar filmiyle çıkan oyuncu ve yönetmen Hasan Gökalp'in yeni projesi belli oldu! Bir döneme damgasını vuran "Van Minıt!" çıkışını senaryolaştıran Gökalp, filminden ilk detayları da paylaştı.

Hasan Gökalp'ten yeni film, Van Minıt geliyor
one mınıt,hasan gökalp,

Filmin çekimlerine 2017'de başlanması planlanıyor...2016 yılında sinemaseverlerin karşısına korku türündeki Lanetli Anahtar filmiyle çıkan oyuncu ve yönetmen Hasan Gökalp'in yeni projesi belli oldu! Bir döneme damgasını vuran "Van Minıt!" çıkışını senaryolaştıran Gökalp, filminden ilk detayları da paylaştı.  Film, izlediği bir televizyon haberinde dönemin başbakanının başka bir ülkenin devlet liderine yaptığı çıkışın etkisi altına giren bir delikanlının hayatında ve kariyerinde geçirdiği değişim hikayesini anlatacak. Van Minıt kelimesini alışkanlık haline getiren ve  kendisinde adeta sloganlaştıran delikanlının komik ve dram içerikli hikayesi aynı zamanda üç kişiden oluşan kafadar arkadaşlarıyla da toplumsal mesajlar verme hedefi de taşıyor. 

FİLMDE HEM KOMEDİ HEM DE TOPLUMSAL MESAJ VAR

Filmin yönetmenliği ile birlikte senaryosunu da üstlenen Gökalp, Van Minıt sinema filminin bel altı küfürler içermediğini belirtiyor. Filmi diğer filmlerden ayıran bir diğer özellik ise hem komedi türünde olması hem de etkili toplumsal mesajlar taşıması olarak ifade ediliyor.Çekimlerine 2017 Mayıs ayında başlanacak Van Minıt sinema filminin vizyonu ise 2017 yılının son ayları olarak planlanıyor.  İstanbul Gelişim Sanat ve Kazasız Kul Olmaz ekibi olarak Darbenin oluşturduğu kötü bir sürecin azizliğine uğradığı halde filmi geri çekmeyip 2016 Ağustos  ayının en iyi gişe yapan Türk filmi olmayı başaran “Lanetli Anahtar“ ödüle layık görüldü. Bu ödül Zahrettin Çelik  tarafından Hasan Gökalp’a  takdim edilmişti.

Hasan Gökalp'ten yeni film, Van Minıt geliyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...