Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Temmuz 2015 10:58

Bu hafta 6 film vizyona girecek.

Türkiye'deki sinemalarda bu hafta 6 film vizyona girecek.

Bu hafta 6 film vizyona girecek.
vizyon,film,

Fabrice Du Welz'in yönettiği ve Gerard Lanvin, Joey Starr, Alice Taglioni ile Ymanol Perset'in oynadığı "Büyük Tuzak" izleyici ile buluşacak.
Fransız Polis Teşkilatı'nın içindeki güç savaşlarını ve burda dönen kirli oyunları anlatan film özetle şöyle: 
"Çok iyi bir nişancı olan Vincent, beklentilerin aksine polis teşkilatına katılmayı reddeden bir silah eğitmenidir. 22 yaşındaki genç nişancı, teşkilatın yozlaşmış üyelerinden biri olan Milo ile tanışır ve kendisini tehlikeli bir girdabın içinde bulur. Vincent, vaftiz babası Chavez'in de içinde olduğu ve iki tarafın da polis olduğu bu kavgada uğruna savaştığı bütün değerleri sorgulayacaktır."

"Büyük Oyun
Jalmari Helander'ın yönettiği filmde Samuel L. Jackson, Onni Tommila, Ray Stevenson ile Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş oynuyor.
İngiliz romancı Dan Smith'in "Büyük Oyun" isimli romanından sinemaya uyarlanan film, Amerika başkanının içinde  bulunduğu uçağın Finlandiya ormanlarında düşürülmesini ve zor durumdaki başkanın genç bir çocuğun korumasıyla hayatta kalma mücadelesini konu alıyor.
"Öldürmenin 3 Yolu"
Kriv Stenders'in yönettiği filmde Sullivan Stapleton, Alice Braga, Teresa Palmer ile Callan Mulvey oynuyor. 
Aşk, ihanet ve cinayetin iç içe geçtiği kara komedi tarzındaki aksiyon ve gerilim filminin konusu özetle şöyle:
"Filmin ana karakteri olan Charlie Wolfe kurnaz bir suikastçıdır. Charlie, Alice Taylor adındaki baştan çıkarıcı bir kadını öldürmek için işe koyulduğunda bir tek kendisinin işin içinde olmadığını fark eder. Charlie, kendini üç ayrı cinayet, kargaşa, şantaj ve intikam hikayesinin tam merkezinde bulur."
"İntikam"
Yönetmenliğini Kristan Levring'in üstlendiği ve senaryosunu da Anders Thomas Jensen ile birlikte yazdığı film, etkileyici görüntü işçiliği ve atmosferi ile türün meraklılarına hitap edecek bir western örneği olmayı hedefliyor.
1870'li yıllarda Amerika Birleşik Devletleri'nde geçen filmin başrollerini Mads Mikkelsen, Eva Green, Eric Cantona ve Jeffrey Dean Morgan gibi önemli isimler paylaşıyor.
Dram türündeki film, ailesini katleden bir katili öldürerek intikamını alan bir göçmenin başına gelenleri anlatıyor.
"Kaçak Prenses"
2. Dünya Savaşı'nın sonlandığı günün ertesinde Britanya'da yapılacak zafer kutlamalarına katılmak isteyen iki prensesin kılık değiştirerek sokağa çıkması ve onu izleyen komik maceraları anlatan filmin yönetmenliğini Julian Jarrold yaptı.
Filmin başrollerinde genç yetenekler Sarah Gadon, Bel Powley ve Jack Reynor'ın yanı sıra, tecrübeli iki isim olan Emily Watson ve Rupert Everett yer alıyor.
"Entourage"
Aynı adlı televizyon dizisi "Entourage"den beyazperdeye uyarlanan yapım, ünlü bir oyuncu olan Vince Chase'in peşinden giderek Hollywood'un bilinmeyen iç yüzünü, ilginç, renkli ve bir o kadar da tehlikeli dünyasını gözler önüne seriyor.

Bir Hollywood yıldızının yaşayabileceği her uç deneyimi hayatına eklemlemeyi başarmış olan Vince Chase karakteri ile birlikte onun tayfası Turtle, Eric ve Johnny sayesinde yaşadıklarını perdeye taşıyan film; yapımcı Ari Gold ile ekibin giriştiği riskli projeyi kanatlandırma sürecini konu alıyor.

Yönetmen koltuğuna oturan Doug Ellin'in aynı zamanda öyküsüne ve senaryosuna da imza attığı filmin başrollerini Kevin Connolly, Adrien Grenier, Kevin Dillon ve Jerry Ferrera paylaşıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...