Tgrt Haber
16 Ağustos 2018 16:37

Katarlı ressamdan 'Erdoğan portreli' Türkiye desteği

Katarlı ünlü ressam Ahmed Bin Macid el-Meadıd, Türkiye'nin ekonomik saldırılar ve spekülatif adımlara karşı dik duruşuna Erdoğan portresiyle destek verdi.

Katarlı ressamdan 'Erdoğan portreli' Türkiye desteği
erdoğan,,katar,,türkiye,

Katarlı ressamın "Men Sabera Zafera" (Sabreden zafere ulaşır) darbımeseleni ve Türk lirasının sembolünü işlediği, İngilizce ve Türkçe olarak da hazırladığı eseri sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

ERDOĞAN PORTRESİ, TÜRKİYE'NİN KRİZ DÖNEMİNDE KATAR'IN YANINDA YER ALMASININ TAKDİRİ

Meadıd, AA muhabire yaptığı açıklamada, "Bu çalışma, kardeş Türk halkına desteğimizin bir ifadesi olarak ortaya çıktı. Şüphesiz bu mutlaka yapmamız gereken bir şeydi. Türkiye ve Katar daima her türlü sıkıntı ve krizde el ele olmuştur." dedi.

Çalışmasının Türkiye'nin kriz döneminde Katar'ın yanında yer almasını takdir anlamına geldiğini belirten Meadıd, şunları söyledi:

"Başkan Erdoğan'ın resmi, Türk halkının gücü ve sabrını ifade ediyor. Türk halkı, her istediğine ulaşacaktır. Onların gücü, direnişlerinde ve bu krizdeki sabırlarında saklıdır. İşte bu noktadan hareketle 'Sabreden zafere ulaşır' mesajı ortaya çıktı. Çünkü her zaman sabreden zafere ulaşır, gerçekten."

Katarlı ressamdan 'Erdoğan portreli' Türkiye desteği

"TÜRK VE KATAR HALKI BİR AİLE GİBİDİR"

İslam dünyasındaki krizlere eserlerinde değindiğini dile getiren Meadıd, "Türk halkı ve Katar halkı bir aile gibidir, Türkler bizim kardeşlerimizdir. Katarlılar da her alanda Türklerin kardeşleridir. İşte bu aile içindeki bir iş birliği ve genel itibarıyla bir kardeşlik dayanışmasıdır." ifadelerini kullandı.

"Katar'da halkın Türkiye ve Türk halkına yönelik desteği belirgindi. Aslında Katarlılar için Türkiye'nin içinde bulunduğu bir krizden dolayı destek olmak tuhaf bir şey değil. Türk halkı ve Katar halkı tüm krizlerde ele eledir." diyen Meadıd, şunları kaydetti:

"Başkan Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin gelişmeyi sürdürmesini istiyoruz. Bizler Müslüman, Arap ve Katarlılar olarak bundan gurur duyarız. Bizler Başkan Erdoğan'ı büyük bir devletin başında büyük bir lider, komutan olarak görüyoruz. Bizler onun yapmış olduklarıyla gururluyuz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...