Tgrt Haber
12 Nisan 2017 16:17

Moda rüzgarı tarihi Sirkeci Garı’nda esti

Önder İş Dünyası Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (ÖNSİAD) Kadın Girişimcileri tarafından ‘'Kadın Varsa Hayat Var’' sloganıyla hayata geçirilen Moda – Tasarım Festivali ve Alışveriş Şenliği İSTFEST17, birbirinden seçkin markalara tarihi Sirkeci Garı’nda kapılarını açtı.

Moda rüzgarı tarihi Sirkeci Garı’nda esti
Cubbie design,gidi design,önder iş dünyası sanayici ve işadamları derneği,ÖNSİAD,kadın varsa hayat var,moda tasarım festivali ve alışveriş şenliği,

Modadan tasarıma birçok konunun ele alındığı İSTFEST’17, 15 Nisan Cumartesi gününe kadar ziyaret edilecek. Gelirlerin bir kısmıyla otizm ve down sendromlu bireylere katkı sağlanacak.

Ziyaretçilere sürpriz hediyeler 

İstanbul'un alışveriş ve eğlence merkezi haline getirilen Moda - Tasarım Festivali ve Alışveriş Şenliği İSTFEST’17’de, katılımcı markalar ziyaretçilere özel indirim ve kampanyalar sunuyor. Festival süresince birbirinden özel çekilişler de gerçekleştiriliyor. Yapılan çekilişler sonucunda katılımcılara; çift kişilik Kudüs gezisi, Balkan gezisi, Kapadokya gezisi ve Umre ziyareti hediye edilecek.

Festivale ilk kez katılım sağlayan firmalar arasında Cubbie Design ve Gidi Design markaları da yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...