Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 May 2015 03:30

Ulubey Kanyonları'nda Cam Teras açıldı

Ulubey Kanyonları'nda yapımı tamamlanan Cam Teras, düzenlenen törenle ziyarete açıldı.

Ulubey Kanyonları'nda Cam Teras açıldı
ulubey,

Park Kanyon ve Cam Teras Projesi için kanyon bölgesinde düzenlenen açılışta konuşan Uşak Valisi Seddar Yavuz, dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey Kanyonları'nın turizme kazandırılması için bir dizi çalışma yürüttüklerini söyledi. Park Kanyon ve Cam Teras projesinin bir başlangıç olduğunu, ilerleyen dönemde kanyon zeminine ziyaretçilerin inmesini kolaylaştıracak asansör projesini hayata geçireceklerini kaydeden Vali Yavuz, bölgenin turizm potansiyelinin harekete geçirileceğini ifade etti.

İlçede konaklama tesislerinin yapılmasıyla bölgeye çok sayıda yerli ve yabancı turistin geleceğini belirten Vali Yavuz, "Bölge, ilimizin en önemli turizm bölgesi. Bunun için bir dizi çalışma yapıyoruz. Cam Teras ilgi çekici ve güzel bir proje. Binlerce kişinin Cam Teras üzerinden kanyonları izlemeye geleceğini biliyorum" dedi.

Ulubey Kaymakamı Mehmet Aksu da yaklaşık 125 metrekare büyüklüğündeki projenin 1 milyon 400 bin liraya mal olduğunu kaydetti.

CHP milletvekilinden protesto

Bu arada, açılış konuşmaları sırasında kendisine söz verilmediğini iddia eden CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ve bir grup CHP'li slogan atarak alanı terk etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...