Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Eylül 2016 08:57

Vizyonda bu hafta

Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik.

Vizyonda bu hafta
film, viyon, sinema

Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik.

Bayan Peregrine’nin Tuhaf Çocukları

Küçük Jacob ipuçlarını izleyerek gizemli bir adaya gider. Bu adada Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children adında bir evin kalıntılarını bulur. Evin içini gezdikçe evde bulduğu şeylerin inanılmaz güçlere sahip olduğunu keşfeder ve onları kurtarmak ister. Fantastik filmin yönetmenliğini Tim Burton üstleniyor. Ransom Riggs’in romanından uyarlanan Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children’ın senaristi Jane Goldman. Filmin başrollerinde Eva Green, Asa Butterfield, Samuel L. Jackson, Allison Janney, Chris O’Dowd gibi isimler yer alıyor.

Bir Baba Hindu

Sermiyan Midyat’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Bir Baba Hindu absürd bir hint komedisini beyazperdeye taşıyor. Filmin başrollerini paylaşan Sermiyan Midyat ve 2010’da Dünya Güzeli seçilen Hintli oyuncu Nicole Faria’ya Şafak Sezer, Burak Satıbol, Zeynep Kankonde, Füsun Demirel eşlik ediyor. Film, aşık olduğu kız Gundhi’nin peşinden Mumbai’ye giden Fadıl’ın hikayesini anlatıyor.

Deepwater Horizon: Büyük Felaket

Filmin öyküsü açık deniz üzerinde faal durumda olan sondaj kulesinin petrol sızdırması ve Nisan 2010 da patlaması ile Amerikan tarihindeki en büyük petrol kaçağı haline gelmesi üzerine kurulu. O gün Deepwater Horizon ‘da çalışan ve olabilecek en korkutucu şartlara maruz kalan 126 kişilik ekibin hikayesi beyazperdeye taşınıyor. İyi eğitilmiş olan karma ekip vardiyalarını tamamlayıp kıyıda bekleyen aileleriyle bir araya gelmeyi umut ederler. Ancak bir anda hayatlarındaki en kara saati yaşamaya başlayan ekip, okyanusun ortasında durdurulamaz bir yangın ile cesurca savaşmak zorunda kalırlar.

Yönetmen koltuğunda Peter Berg’in oturduğu filmin oyuncu kadrosundaMark Wahlberg, Dylan O’Brien, Kate Hudson, Kurt Russell, Gina Rodriguez, John Malkovich gibi yıldız isimler yer alıyor.

Elveda Berlin

Maik Berlin’de kopuk fakat zengin bir ailede büyüyen genç bir çocuktur. Ailesiyle geçireceği yaz tatili bir anda yerle bir olur. Maik’in annesi rehabilitasyon merkezine yatırılır, babası da genç asistanını bir anda ortaya çıkan bir iş gezisine götürmesi gerektiği bahanesiyle ortadan kaybolur. Maik evde tek başına kalmıştır ve yazın ne kadarını böyle geçireceği de belirsizdir. Evde tek başına kalan Maik zamanını havuza girip dinlenerek geçirmeye başlar. Ancak okul arkadaşlarından biri olan genç Rus göçmeni Tschick bir anda kapısında çalıntı bir arabayla beliriverir. Arkadaşının planı sakin evlerini geride bırakıp Maik’le birlikte bir maceraya atılmaktır. Birlikte yola koyulan çocuklar plansız programsız bir şekilde Berlin’i terk etmeye karar verirler. Bu ikisi için de büyük bir macera olacaktır.

Usta yönetmen Fatih Akın imzalı Elveda Berlin, Alman yazar Wolfgang Herrndorfs’un 30 ülkede basılan ve 2 milyondan fazla kopya satan best seller romanından beyazperdeye uyarlanıyor. Filmin başrollerini Anand Batbileg, Tristan Göbel ve Nicole Mercedes Müller üstleniyor.

Lanet: Uyanış

Felsefe bölümünde okuyan Zeynel, metafizik konulara diğer arkadaşlarının çok ötesinde bir merak ve heves göstermektedir. Bu nedenle okul arkadaşlarının sonu gelmeyen alaylarına maruz kalmaktadır. Bu sırada dokuz arkadaş, gece vakti bir mezarlığa giderek kendilerince bir cesaret gösterisine girişmişlerdir, ancak uyandırdıkları lanet, gecenin eğlencesini tam bir kabusa çevirecektir. Hayatta kalmak hiç kolay olmayacaktır…

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu

Film, Brezilyalı efsanevi futbolcu Pêle’nin hayatı konu ediniyor. 1958 yılında henüz 17 yaşında olan genç Pêle, adını futbol tarihine altın harflerle yazdıracaktır. Zira o yıl Brezilya’ya ilk Dünya Kupasını kazandıran gol onun ayağından çıkmıştır. Brezilya’nın fakir mahallelerinden birinde büyüyen ama sıra dışı oyun tarzı ile sıyrılan Pele, hırslı ve boyun eğmeyen bir karaktere de sahipti. Hayatı yoksullukla doluyken Pele, geleneklerine aykırı ve otantik oyun tarzı ile tüm olasılıklara karşı yenilmez duruşu sayesinde bir ülkenin ününü sonsuza kadar değiştirecektir.

Brezilya futbolunun adını dünyaya duyuran isim olarak tarihe geçen ünlü futbolcunun hayatını beyazperde de ilk oyunculuk deneyimine imza atan Kevin de Paula canlandıyor. Filmin yönetmen ve senaristliğini ise Jeff Zimbalist ve Michael Zimbalist ikilisi beraber üstleniyor.

Tüm Sırların Sahibi Kız

Günümüzden çok daha uzak olmayan bir gelecek şu anki zamanımızdan tamamen farklıdır. İnsanların özgür iradesini yok eden ve onları birbirlerini yemeye iten bir virüs sebebiyle insanlık yok oluşun eşiğindedir. Yalnızca bir grup çocuk virüsten etkilenmemeyi başarmıştır. Virüsten etkilenseler de bir şekilde duygu ve düşüncelerini korumayı başarmaktadırlar. İngiltere’deki bir askeri üste bu çocuklar Dr. Caldwell tarafından yönetilen zalimce tıbbi testlere maruz kalmaktadırlar. İnsanlığın tek umudu olan bu çocuklar bulundukları üssün saldırıya uğraması ile dağılır. Çocukların arasında diğerlerinden daha farklı olan Melanie, öğretmenleri bayan Justineau, Çavuş Parks ve Dr. Caldwell üsten kaçmayı başarır. Artık insanlığın kaderini yalnızca Melanie belirleyebilecektir...

Colm McCarthy’nin yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Gemma Arterton, Glenn Close, Paddy Considine yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...