Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Nisan 2014 09:53

Orhan Pamuk yeni sevgilisiyle yakalandı

Nobelli yazar Orhan Pamuk, son sevgilisiyle ilk kez görüntülendi.

Orhan Pamuk yeni sevgilisiyle yakalandı
nobelli yazar,orhan pamuk,son segilisi,yeni sevgilisi,görüntülendi

'Nobel Edebiyat Ödülü' sahibi yazar Orhan Pamuk, yeni kız arkadaşıyla objektife takıldı. Pamuk, önceki akşam Cihangir'deki bir mekanda magazin muhabirlerinin kadrajına girdi. Akşam'da yer alan habere göre, Restoranın ön tarafında yanında partneriyle yemek yiyen Pamuk'un keyfi yerindeydi. Ancak ilerleyen dakikalarda görüntülendiklerini fark eden usta yazar, "Saklan çekiyorlar" uyarısında bulundu. Ardından da sandalyesini hareket ettirerek kız arkadaşının yanından uzaklaşmaya çalıştı. Başaramayınca kafasını yana eğerek görüntülenmekten kurtulmaya çalıştı.
Dünyaca ünlü yazarın bu ilginç halleri görenleri hayrete düşürürken, saçları ve elleriyle yüzünü saklamaya çalışan kız arkadaşı bir anda masadan kalkıp koşarak kaçtı. Pamuk ise kendilerine eşlik eden erkek arkadaşıyla yarım saat daha sohbet ettikten sonra geceyi sonlandırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...