Tgrt Haber
23 Mart 2018 21:38

23 Mart Survivor Ödül oyununu kim kazandı? | Survivor İletişim oyununu kazanan takım hangisi oldu?

23 Mart Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? | Survivor İletişim oyununu kazanan takım hangisi oldu? Survivor'da 23 Mart iletişim oyunu heyecanı yaşanıyor. All Star ile Gönüllüler arasında yaşanan rekabetin boyutu giderek kızışıyor. Survivor ödül oyununu kim kazandı, Survivor iletişim oyunu ödülünün sahibi kim oldu, Survivor 2018'de ödül oyununun sahibi kim oldu gibi soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz...

23 Mart Survivor Ödül oyununu kim kazandı? | Survivor İletişim oyununu kazanan takım hangisi oldu?
23 mart survivor ödül oyununu kim kazandı,survivor ödül oyununu kim kazandı,survivor 2018,survivor ödül oyunu,all star takımı,gönüllüler takımı

23 Mart Survivor Ödül oyununu kim kazandı? | Survivor İletişim oyununu kazanan takım hangisi oldu? Survivor'da 23 Mart iletişim oyunu heyecanı yaşanıyor. All Star ile Gönüllüler arasında yaşanan rekabetin boyutu giderek kızışıyor. Survivor ödül oyununu kim kazandı, Survivor iletişim oyunu ödülünün sahibi kim oldu, Survivor 2018'de ödül oyununun sahibi kim oldu gibi soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz...

23 Mart Survivor ödül oyununu All Star takımı Gönüllüler takımına 10-3 üstünlük sağladı.

Survivor'da şuan iletişim ödülü oyunu oynanıyor
 
ANIL VE MURAT CEYLAN ARASINDA GERGİNLİK

İletişim oyunu sırasında da gerginlik yaşandı. Survivor Murat Ceylan ile Anıl arasında yaşanan gerginlik iletişim oyununua damga vurdu. Survivor'da yaşanan gerginlikler tüm ekipler arasında ciddi sorunlara yoıl açıyor.

ÖDÜL OYUNUNU KAZANAN TAKIM BELLİ OLDU

Survivor ödül oyununda kazanan takım bir bir el el değiştiriyor. All Star takımının hegemonyasına dünkü ödül oyunun da gönüllüler takımı son verdi. Kazanan gönüllüler takımı oldu.

SURVİVOR TARİHİNDE BİR İLK YAŞANIYOR

Survivor 2018 bir tarihi an yaşnıyor. Survivor iletişim oyununda en uzun parkur olarak 140 metrelik parkur Survivor'da bil ilk olrak kendini belli ediyor.

SURVİVOR NAGİHAN  İLE SURVİVOR SAHRA FENA KAPIŞTI
Dün oynanan ödül oyunu sonrası Nagihan ve Sahra birbirine girdi. Hentbol oyununda iki yarışmacı arasında sinirler gerildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...