Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Temmuz 2014 10:37

Aslı Enver, anne oluyor

Kavak Yelleri'nin liseli Mine'si ünlü oyuncu Aslı Enver anne oluyor!

Aslı Enver, anne oluyor
aslı enver, aslı enver dizileri, aslı enver kavak yelleri, aslı enver haberleri,

Aslı Enver, anne oluyor! Kavak Yelleri'nin liseli Mine'si Aslı Enver, “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin senaristi Coşkun Irmak'ın projesiyle dönüyor. “Bana Artık Hicran De” adlı dizide acılı bir anne - kız hikayesi anlatılıyor.Yeni sezonun iddialı dizilerinin kadroları artık neredeyse tamamlandı. Kanal D'nin 3 sezon boyunca en çok izlenen dizilerinden “Öyle Bir Geçer Zaman Ki”nin yazarı Coşkun Irmak ve eşi Gülizar Irmak, “Bana Hicran De” projesini kaleme aldı. Bir anne - kız hikayesini anlatan dizide, reyting rekortmeni “Kavak Yelleri”nin liseli Mine'si Aslı Enver, başrolü Alican Yücesoy ve Buğra Gülsoy'la paylaşacak. 1997 yılında başlayacak olan dizide olaylar günümüze gelecek.  Volkan Kocatürk'ün yönetmen koltuğunda oturacağı dizide ayrıca Şebnem Hassanisoughi, Nadir Sarıbacak, Tamer Levent, Nur Sürer ve Zeyno Eracar rol alacak.
BEN SENİN ANNEN DEĞİLİM
Coşkun Irmak, Kanal D'de ekrana gelecek dizide Aslı Enver'in hayat vereceği Hicran karakterini şu sözlerle özetledi: “Hayat, her an seçim yapmak zorunda kaldığımız ve yaptığımız seçimlerle şekillenen bir süreç.  Hicran, bütün kadınlar arasında bir kadın. Doğup büyüdüğü yuvada söz dinleyen bir çocuk. Sonra, bir genç kız . Seven, aşık olan, kırılan bir yürek sonra da.... Bütün anneler arasında bir anne. Bu hayat, günün birinde seçim yapmaya zorlar Hicran'ı. “Ben senin annen değilim”, der kızına. 'Peki, sana ne diyeyim anne?' sorusuna yanıtı, çaresizlik ve isyan dolu bir fısıltıdır: “Bana artık Hicran de...” (GÜNEŞ)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...