Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Temmuz 2014 11:05

Demet Akalın, 'Benim o çirkef günlerim geride kaldı'

Demet Akalın'dan çok konuşulacak açıklamalar. Akalın kısa süre önce tartıştığı Hande Yener ile ilgili konuştu, 'Benim o çirkef günlerim geride kaldı.'

Demet Akalın, 'Benim o çirkef günlerim geride kaldı'
demet akalın, demet akalan hande yener, hande yener, demet akalın konser, demet akalın haberleri, demet akalın hırsız,

Demet Akalın'ın bu sözleri magazin gündemine damga vuracak cinstendi. Ünlü sanatçı yakın zamanda tartıştığı Hande Yener hakkında da konuştu, işte o açıklaması...Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan bir gece kulübünde sahne alan Demet Akalın, kısa bir süre önce polemik yaşadığı Hande Yener ile ilgili ilk defa konuştu. Akalın, "Benim o çirkef günlerim geride kaldı. Öyle bir dünyam yok artık benim. Benim küs olduğum kimse de yok" ifadelerini kullandı.Gümbet Barlar Sokağı'nda bulunan bir gece kulübünde bayramın ikinci günü sahne alan ünlü şarkıcı Demet Akalın, sevilen şarkılarını hayranları ile paylaştı. Sabahın ilk ışıklarına kadar sahnede kalan Akalın'ın canlı performansı ise hayranları tarafından büyük beğeni topladı.Sahne öncesi kuliste gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akalın bayramı yaşayamadıklarını belirterek, “Bayramı yaşayamadık çünkü daha büyük bir eve geçtik. Oranın taşınma işlemleri ile uğraşıp durduk” dedi.
Doğumdan sonra çok hızlı bir şekilde zayıflayan Akalın, nasıl kilo verdiğini de gazeteciler ile paylaştı. Çok hızı kilo verdiğini söyleyen Akalın, “Spora başlamadığım halde güzel kilo verdim. Azıcık göbeğim var o kadar. O kadarı da kadı kızında bile olur. Ben her akşam yürüyorum. Herkes diyor ki yürümek ile bu kadar kilo verilmez. Başka bir şey yapsam söylerim. Sadece yürüyorum” şeklinde konuştu.
"HIRSIZLAR BENİM PARAMLA PLAJ KİRALADI"
2012 yılında Beykoz'daki evinden 600 bin liralık ziynet eşyası ve nakit parasını hırsızlara kaptıran Akalın, içlerinden birinin lüks araba aldığını ve Marmaris'te beach club açtığını söyleyerek, “Benim evime giren hırsızların çete durumu var. Çok sevimsiz bir durum. Alın teri ile kazandıklarımdı. Daha da komedi yani adam 3 tane araç alıyor, plaj alıyor. Sonra da, 'Ev değiştirdim' diyor. Kim inanır buna? Oradaki sehpa da şezlong da benim paramla alınmış yani" diye konuştu.
Kliplerinden bahseden Akalın, bir klibinin hazır olduğunu ve ikinci klip çalışmalarına da başlayacaklarını söyleyen Akalın, “İlk klibim vizyonda, ikinci klip hazır, üçüncü klibim ise yakında çekilecek. Klipleri çektikten sonra Seyhan Müzik'le sahneyi kapatıyoruz. Artık başkaları ile çalışacağım. Şu anda neresiyle çalışacağımı belirlemedim. Belki kendi şirketimi kurabilirim. Artık uğraşamam yani çünkü ben çok yoruldum” diye konuştu.
Geçtiğimiz günlerde Hande Yener ile polemik yaşayan Akalın, kimse ile küs olmadığını ifade ederek, “Barışacak kimsem yok, küs olduğum kimsem de yok. Geçenlerde bir haber çıktı. Ben birisini görmüşüm de restorandan ayrılmışım. Öyle bir şey yok. Benim o çirkef günlerim geride kaldı. Öyle bir dünyam yok artık benim. Benim küs olduğum kimse de yok” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...