Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ağustos 2014 12:23

Böylesi ilk defa oluyor! Meclis'e başvurdu!

İbrahim Tatlıses’in söylediği '65 yaş' türküsü şikâyet konusu oldu.

Böylesi ilk defa oluyor! Meclis'e başvurdu!
ibrahim tatlıses,türkü,şikayet

İbrahim Tatlıses’in söylediği '65 yaş' türküsü şikâyet konusu oldu. Antalya’da yaşayan bir kadın TBMM’ye türküyle ilgili başvuru yaptı.Antalya'da yaşayan Ş.S. adlı kadın, TBMM'ye ilginç bir şikâyet başvurusu yaptı. Minibüste giderken Tatlıses'in, "yaş 65" türküsünün çalınmaya başlandığını belirten Ş.S., arabadaki bütün kadınların şoföre tepki göstererek müzik çaları kapatmasını istediklerini anlattı.
Ş.S. başvurusunda, "Kız çocuklarına 10 yaşından itibaren erkeklerin bakış açısını anlattığını sanan bu türkünün yasaklanmasını istiyorum" dedi.TBMM Dilekçe Komisyonu, Ş.S.'nin başvurusunu işleme koyarak, Tatlıses'in bu türküsünü dinleyip sözlerinde kadınlara hakaret bulunup bulunmadığını inceledi. Komisyon, konunun Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yetkileri dâhilinde olduğuna hükmetti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...