Tgrt Haber
27 Ağustos 2014 15:54

Ünlü oyuncu annesini son yolculuğuna uğurladı

Oyuncu Gülse Birsel’in annesi Semiha Şener, son yolculuğuna uğurlandı.

Ünlü oyuncu annesini son yolculuğuna uğurladı
ünlü oyuncu,gülse birsel,semiha şener,ölüm,son yolculuk,

Annesini gözyaşları içinde uğurlayan Gülse Birsel’i, “Yalan Dünya” dizisinin oyuncuları teselli etti Oyuncu Gülse Birsel’in annesi Semiha Şener, 79 yaşında hayatını kaybetti. Anne Semiha Şener için Levent Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törene, Semiha Şener’in oğlu Bozkurt Şener, kızı Dilek Yücelin, Arzuhan Doğan Yalçındağ, Kaya Çilingiroğlu, Sedat Ergin, oyuncu Nurseli İdiz, Rutkay Aziz, Altan Erkekli, Olgun Şimşek, Gonca Vuslateri, Hasibe Eren ve Sarp Apak ile çok sayıda kişi katıldı.
Cenaze namazının ardından anne Semiha Şener için helallik alındı. Helallik alındığı sırada oldukça bitkin olduğu gözlenen Gülse Birsel, gözyaşlarını tutamadı. Gülse Birsel’i, bir an olsun yanından ayrılmayan dizideki oyuncu arkadaşları teselli etmeye çalıştı.Basın mensuplarını soruları üzerine kısa bir açıklama yapan Birsel, “Annem uzun süre hastaydı. Söylenecek bir şey yok. Başımız sağ olsun dedi.Oyuncu Rutkay Aziz de “Bende annesini kaybetmiş biri olarak çok üzgünüm. Canım arkadaşımıza zor gününde destek olmaya geldik” diye konuştu.Dualar eşliğinde omuzlara alınan tabut, cenaze arabasına taşındı. Semiha Şener’in cenazesi dualar eşliğinde omuzlanarak defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı’na götürüldü.
Kaynak: İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...