Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Eylül 2014 13:09

Necati Şaşmaz'ın 7 milyon dolarlık yeni binası

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, Çamlıca'da 7 milyon dolara yeni bina satın aldı.

Necati Şaşmaz'ın 7 milyon dolarlık yeni binası
necati şaşmaz, necati şaşmazın yeni binası,

Bu sezon atv'den Kanal D'ye transfer olan 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisinin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, önceki ay Nişantaşı'ndaki Pana Film şirketini boşaltmak zorunda kalmıştı. Kardeşi Raci ve yıllardır diziyi kaleme alan Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'la kavga edip ortaklığını bitiren Şaşmaz, yoluna artık yalnız devam etme kararı almıştı. Necati Şaşmaz, Küçük Çamlıca'da yeni bina satın aldı.
Güneş'te yer alan habere göre, Şaşmaz, Çamlıca'da önce ev sonra ise çay bahçesi olan arsa üzerine yapılan inşaatı 7 milyon dolara (Yaklaşık 15 milyon 500 bin TL) satın aldı. 3 katlı binayı kaba inşaat halinde satın alan Şaşmaz, 2 ay önce içini yaptırıp Pana Film'i Nişantaşı'ndaki ofisten buraya taşıdı.
"İKİ CİHANDA SÜRSÜN BU YOLCULUK"
Şaşmaz'ın kanlı bıçaklı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz ise senaristler Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'la yol arkadaşlığına devam ediyor. 'Reaksiyon' ve 'Beyaz Karanfil' dizilerini çeken Özdener, instagram sayfasına Raci Şaşmaz'la aynı araçta giderken çektiği Selfie'yi paylaştı ve altına manidar şekilde "İki cihanda sürsün bu yolculuk" notunu yazdı.
BÖLÜM BAŞI ÜCRETİ 2 MİLYON
atv'deyken bölüm başı ücreti 1.6 milyon TL olan 'Kurtlar Vadisi Pusu', bu sezon Kanal D'ye transfer olunca zam almış, bu rakam 2 milyon TL'ye çıkmıştı. Dizinin Hollywood yıldızı Andy Garcia'nın konuk oyuncu olduğu ilk bölümü, 9 reytingle yine perşembe gününün birincisi oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...