Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Kasım 2014 11:13

Bu ünlü oyuncu ilkokul öğretmenini filminde oynattı

'Yapışık Kardeşler' filminin yönetmen koltuğuna da oturan o ünlü oyuncu ilkokul öğretmenini filminde oynattı.

Bu ünlü oyuncu ilkokul öğretmenini filminde oynattı
ilker ayrık, ilker ayrık film, yapışık ikizler,

Ocak ayında vizyona girecek olan komedi filmi 'Yapışık Kardeşler'in yönetmen koltuğuna oturan İlker Ayrık, ilkokul öğretmeni Şenay Serpen'i filminde oynattı.Filmde, yapışık kardeşler Halim ve Selim'in okul yıllarını anlatan sahnedeki öğretmen rolünü, Balıkesir 6 Eylül İlkokulu öğretmeni de oynatan, çiçeği burnunda yönetmen ve oyuncu İlker Ayrık, "Herkes için öğretmenler, ama özellikle de ilk öğretmenler unutulmaz. Benim için de öyle" dedi.Film setinde olmaktan dolayı oldukça heyecanlı olduğunu söyleyen Şenay Serper ise, "Emekli oldum. Ama eski öğrencilerimden hiç kopmadım. İlker her bayramda, yılbaşında arar. Televizyondan selam söyler. Böyle vefalı bir öğrenci yetiştirdiğim için çok mutluyum" diye duygularını ifade etti.
Son derece keyifli ve eğlenceli geçen çekimlerde Şenay Serper, ilk defa kamera karşısına geçmesine rağmen oldukça başarılı bir performans sergiledi. Öğretmen Şenay Serpen, çekim aralarında İlker Ayrık ile sohbet ederek okul anılarını anlattı. Güzel bir tesadüf de, 'Yapışık Kardeşler' filminin usta oyuncularından Ayberk Atilla'nın da Balıkesir'deki aynı ilkokuldan mezun olmasıydı. Üstelik İlker Ayrık'ın yalnızca ilkokul öğretmeni değil, üniversiteden hocası olan Müjdat Gezen ve yine Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde hocalık yapan İlker Ayrık'ın kendi öğrencileri de bu filmde rol aldı.  
'Yapışık Kardeşler' filminde hocaları ve öğrencileri ile birlikte oynamaktan şeref duyduğunu belirten İlker Ayrık, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü de kutladı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...