Tgrt Haber
20 Şubat 2015 15:04

Uğur Işılak muhalefet korkusunu anlattı

Türkiye’deki muhalefeti değerlendiren sanatçı Uğur Işılak önemli açıklamalarda bulundu..

Uğur Işılak muhalefet korkusunu anlattı
uğur ışılak, ak parti, muhalefet korkusu, cumhurbaşkanı erdoğan,

A Haber'de katıldığı programda "Muhalefetten korkuyorum" diyen Işılak, bu nedenlerini şöyle sıraladı; 'Vesayetçi bir kafanın, farklı entrikalarla, farklı yollarla gayrimeşru yollarla bu iktidara gelip, tekrar bu vesayeti oluşturmak düşüncesinde olması beni korkutuyor, ürkütüyor. Hatta bununla ilgili bir tweet atmıştım 'mualefetten korkuyorum' diye. "Sürekli anarşi ve kargaşaya göz kırpan ülkemizin Libya, Suriye, Mısır olmasını bekleyen muhalefetten korkuyorum.
Sırf Tayyip Erdoğan düşmanlığından dolayı en azılı düşmanla bile iş birliği yaparak illegal hale gelme ihtimallerinden korkuyorum. Ülkenin siyasal, sosyal, ekonomik olarak kötüye gitmesi için adeta niyazda bulunacak kadar alçalmayı göze alanların şerlerinden korkuyorum. Kendi meselesini 76 milyon vatan evladının huzuruna tercih ederek her türlü entrikayı mubah görenlerden korkuyorum. Bu milletin 80 yıldır göremediği ve özlediği milli ve manevi hamlenin kontrol edilemeyen hırslardan dolayı boşa çıkma ihtimalinden korkuyorum. Onlar yapandan ben yıkandan, onlar mamur edenden ben tahrip edenden korkuyorum." demiştim.(Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...