Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Şubat 2015 03:40

Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!

Survivor All Star 2015'in son bölümünde yine heyecan doruktaydı. Survivor All Star'da oyunların galibi hangi takım, Survivor All Star 2015'te hangi yarışmacı kimin ismini yazdı? Hepsinin cevabı haberimizde. İşte Survivor All Star 2015'e dair tüm ayrıntılar...

Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
Survivor All Star ilk bölüm, Survivor All Star yarışmacıları, Survivor All Star ilk oyun, Survivor All Star ünlüler, Survivor All Star gönüllüler takımı, Survivor All Star 2015 yarışmalar, Survivor All Star ilk bölüm özeti, Survivor All Star son

Survivor All Star'da zorlu mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ödüller ve dokunulmazlık için yarışan Ünlüler ve Gönüllüler takımı Survivor All Star son bölümde ekrana kilitleyecek. Survivor All Star'da Ünlüler ve Gönüllüler takımları takım arkadaşlarına ve yaşadıkları adalara alışmış durumdalar.Geride bıraktığımız hafta sembol oyununda tüm yarışmacılar Kıbrıs'a direkt gidebilmek için bireysel olarak mücadele etti. Erkekler takımında son ikide kozlarını paylaşan Doğukan Manço ile Anıl Tetik mücadelesinde sembolü alan isim Anıl Tetik oldu. Kızlar takımında ise Serenay Aktaş ve Merve Aydın'ın kıyasıya mücadelesi sonucunda sembolü almayı başaran isim Serenay Aktaş oldu.
 Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı
 
Yayın Tarihi: 28 Şubat Cumartesi
Yayın Saati : 20.00


Survivor All Star yarışmasının ilk uyarısı Turabi'ye geldi. Turabi'nin mücadele sonrası yaptığı hareket tepkiye neden oldu.
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 
Önceki programlardan tanıdığımız isimler, ilk yarışlarında daha avantajlı olan adayı kapabilmek için kıyasıya yarıştı;  izleyenler nefeslerini tutup bu zorlu parkurdaki heyecan dolu yarışı izledi. Yarışın sonunda kazanan takım ise “Ünlüler Takımı” oldu. Survivor All Star'da ilk ada konseyi sonrasında en çok ismi yazılan isim Hakan Hatipoğlu, “Ünlüler Takımı”na geçti. Böylece her iki takımın da yarışmacı sayısı eşitlendi.


Erzak ödülünü ve ilk dokunulmazlık oyununun galibi Ünlüler ikinci ödül oyununda başarısız oldu. Patates ödülünü kazanan Gönüllüler Takımı yemek ödülü kazanmanın verdiği mutluluğu yaşadı. Gönüllüler Takımının oyunu kazanması ile Turabi'nin sevinç gösterileri başladı. Ünlüler takımından Hakan ile yarışan Turabi oyun sonunda yaptığı sevinç gösterisi ile Acun Ilıcalı'dan uyarı aldı. 


Survivor All Star kavgalar ile başladı!

Survivor All Star 2015 heyecan ve gerilim aynı anda yaşanmaya devam ediyor. Ünlüler ile gönüllüler takımı arasındaki zorlu mücadelede tartışmalar ve kavgalar ilk yarışmada kendini gösterdi.

Survivor All Star 2. gün dokunulmazlık yarışmasında Survivor Gönüllüler takımında yer alan Duygu ile Taner arasında tartışma yaşandı. Araya giren ve kavganın büyümesini engelleyen takım arkadaşları kavgayı yatışdırdı. Duygu Taner’e doğru “Bana bak Taner. Hiçbirinizin meşhur olma malzemesi ben değilim” dedi.
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!

"SEN CİNS MİSİN?"

Taner, önde oldukları halde bu kavgalar yüzünden oyun verdiklerini savunurken Duygu Çetinkaya bir anda çıldırdı. Duygu Çetinkaya 'Bana bak Taner hiçbirinizin meşhur olma malzemesi ben değilim. Kafanı öyle sallayıp durma' diye tepki gösterdi. Bu olaylar yaşanırken kavgaya Seda Aktuğlu'da dahil oldu. Yarışmalarda eşit güçlerde kişilerin  eşleşmesini savunan Seda'ya, Duygu ' İyi de buna sen mi karar veriyorsun?' diye sorunca işler çığrından çıktı. Bu sefer tartışma Duygu Çetinkaya ve Seda Aktuğlu arasında devam etti.

SURVIVOR ALL STAR 'DA 'YEMEK' OYUNU

Survivor All Star yarışmasında ki ödül oyununda yüzme ve halka parkuru vardı. Takımlar doğal olarak en iyi yüzen yarışmacıları eşleme yapmayı tercih etti.

Özlem Çalım 'Ben oynayabilirim, zaten yüzme öğretmeniyim' dedi. ilk eşlemeye katıldı. Özlem Çalım başarısız olunca Duygu Çetinkaya nın gazabından kurtulamadı. Duygu Çetinkaya; 'Sende yüzme de hocaydın ama gördük halini' deyince ortalık karıştı. Özlem Çalım, ' Sen bizi rakip mi görüyorsun Duygu, aynı takımdayız biz ' dedi.

BEN SURVİVORDA ÜÇ OYUN KAYBETTİM
Duygu Çetinkaya yine kendini tutamadı. Takım puan kaybetmeye başlayınca hırsını kendi takım arkadaşlarından çıkaran Duygu, Özlem'e bulaşmaya devam etti. Çetinkaya, ' Ben Survivor'da yarıştım 3 oyun kaybettim, beni bilen biliyor, herkes biliyor benim nasıl yarıştığımı' diyerek ateşi fitilledi. O ana kadar sessiz kalan Özlem Çalım daha fazla dayanamadı.

YA KIZIM ÜNLÜYÜM DİYORSUN...!
Özlem Çalım ' Ya kızım ünlüyüm diyorsun gönüllülerdesin, ben buraya ünlü olmaya değil yarışmaya geldim ,benimle kavga etmeye çalışıyorsun.' dedi.

SEN YÜREK Mİ YEDİN?
Duygu o laf karşısında neye uğradığını şaşırdı. O lafın altında kalmayan  Duygu Çetinkaya ' Ya bir şey söleyeceğim de sen gelirken yürek falan mı yedin biraz terbiyeli olacaksın!' dedi. Takım arkadaşları, ikiliyi yatıştırmaya çalışırken Duygu Çetinkaya'nın yatışmaya hiç niyeti yotku.


İlk bölüm
Heyecanla beklenen yarışma programı Survivor All Star 2015 herkesin önceden tanıdığı ancak yepyeni kadrosu ile ilk bölümüyle ekranlara geldi. Yayınlanan ilk bölümde heyecan doruktaydı ve ilk oyunu kimin kazanacağı merak konusuydu. Zorlu mücadele sonrası ilk oyunun galibi Pacal Nouma, Doğukan Manço, Merve Oflaz, Ahmet Dursun, Merve Aydın, Serenay Aktaş, Anıl Tetik, Almeda, Berna'dan oluşan ünlüler ekibi oldu. Gönüllüleri mağlub eden ünlüler ekibi bu yarışma ile kalacakları adayı seçme hakkı elde etti. Daha ilk günden yağmurun azizliğine uğrayan yarışmacılar güç ve çabukluk gerektiren zorlu yarışta oldukça zorlanmalarına rağmen son turda kazanmayı bildiler. Ödül oyununda kıyasıya mücadele sonunda ünlüler durumu 9-8'e getirdiler. Gönüllüler durumu 9-9 yapmayı başardılar. Son turda her iki takımdandan 3 kişi yarıştı.Son mücadele Hilmicem ile Pascal Nouma arasında gerçekleşti. Çekişmeli mücadeleyi Pascal kazanarak takımına ödülü getirdi.

Survivor All Star’da Ünlüler takımına giden isim Hakan!

Survivor All Star’da Duygu Taner dedi, Seda oyunu Bozok’tan yana kullandı. Hasan Taner derken, Turabi Hakan yazdı. Sahra Turabiyi yazdı. Bozok Taner derken, yarışmacılar isimleri bir bir yazdı ve Gölüllülere gidecek olan isim’i belirlediler.

Survivor All Star 1. bölümünde Turabi, ilk ada konseyinde geçen sezon beraber olduğu yarışmacılar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Turabi; 'Survivor All Star'a hoşgeldik, All Star'dan önce geçmişimize kısaca bir bakalım, kimleri gömmüşüz, Hayatta iki şeye dikkat edeceksin,bir yolda giderken kavşaklara, iki yüzüne karşı gülüp arkandan iş çeviren...' diyere AKIN'a, Senin yaptığın gider benim hoşuma gider EKREM'e , Vur hançeri kalbime kalbim kana bulansın ama fazla derine inme çünkü orada sen varsın SAMANTA'ya, Sana çok yüz verdim 96'sını geri alıyorum, şimdi etrafımda 4 dön bakalı SAHRA'ya, Ne olursan ol kim olursan ol benim olduğum yerde akıllı ol MERT'e, Bir av sahasına avcı ol gerekirse ölen ol ama sen sen ol avcıya av getiren İT olma YİĞİT'e, Keser döner sap döner gün gelir hesap döner GÖKHAN'a, Benimle yarışmaya cesareti olanın sonuçlarına katlanacak kadar da gücü olmalı AHMET DURSUN'a selamını gönderdi. Turabi son olarak 'Geçmişte gömdüklerimiz gelecekte gömeceklerimizin garantisidir, Alayınıza gider diyerek Hakan'ın ismini yazdı.


Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!

Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!

İlk bölümde neler yaşandı?
Survivor All Star 2015'te son 10 yılın en iyileri Dominik Cumhuriyeti'ne ayak basar basmaz şehirde bir gezintiye çıktılar. Sempatik tavırlarıyla yine ilgiyi üzerinde toplayan Nouma yarışmacı arkdaşlarına eğlenceli saatler yaşattı. Rehber eşliğinde şehri gezen yarışmacılar ardından Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği'ni ziyaret ettiler. Dominik turu ardından helikopterle yarışmaların düzenleneceği adanın yolunu tutan Survivor All Star yarışmacıları birer birer adaya ayak bastılar. Yarışmacıları sahilde karşılana Acun Ilıcalı yarışmanın startını verdi. Geçen bölümlerde aralarındaki anlaşmazlıktan dolayı adadan diskalifiye edilen Berna, Sahra ile aynı takımda olması risk potansiyeli taşıdığından ünlüler takımına geçmek zorunda bırakıldı. Henüz yarışmanın başında ünlüler takımına geçmek zorunda kalan Berna gözyaşlarına hakim olamadı.
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!

Survivor All Star Ünlüler Takımı:
Pacal Nouma, Doğukan Manço, Merve Oflaz, Ahmet Dursun, Merve Aydın, Serenay Aktaş, Anıl Tetik, Almeda, Berna

Survivor All Star Gönüllüler Takımı: Turabi, Hakan, Duygu, Sahra, HilmiCem, Seda, Özlem, Nadya, Hasan, Bozok, Taner, Begüm

Nihat Doğan yarışmada yok!
Öncesinde Nihat Doğan'ın da Survivor All Star yarışmasında ünlüler takımındaki yerini alması bekleniyordu ancak kamuoyunun tepkisi üzerine yarışmadan çekilmişti. Nihat Doğan’ın yerine yarışmaya dahil edilen isim ise eski futbolcu Ahmet Dursun oldu.

Survivor All Star nerede çekiliyor?
 
Eşsiz coğrafyası ve tropik iklimi ile sayılı turizm lokasyonlarından biri olan Dominik Cumhuriyeti bu sene ki Survivor All Star yarışmasına evsahipliği yapıyor... Geçtiğimiz yıl zorlu mücadelelere sahne olan Dominik adaları bu kez efsane isimlerin çekişmesine gebe.
 
 İşte Survivor All Star'ın tam kadrosu:
 
Heyecanlı bekleyiş sona erdi ve Survivor All Star, ilk sezondan bu yana yarışan birbirinden iddialı isimlerle izleyenlere buluştu. İşte Survivor All Star’ın kadrosu:
 
Survivor All Star yarışmasına Nihat Doğan yerine Ahmet Dursun
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 
Survivor Türkiye Büyük Macera (1. Sezon): Güney takımından Survivor Fulya Keskin
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 
Survivor Türkiye  Yunanistan (2. Sezon) yarışmasında Yunanistan takımında yer alan Survivor Nadya Zagli
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 
Survivor Aslanlar  Kanaryalar (3. Sezon): Aslanlar takımında yer alan Özlem Çalın
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 
Survivor Aslanlar  Kanaryalar (3. Sezon): Kanaryalar takımı ve sezonun şampiyonu olan Taner Özdeş
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 
Survivor Kızlar  Erkekler (4. Sezon): Survivor’ın tek kadın şampiyonu Merve Oflaz 23 Mayıs 1988, İstanbul
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 
Survivor Kızlar  Erkekler (4. Sezon): Milli sporcu kimliğiyle Survivor Hakan Hatipoğlu
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 
Survivor Kızlar  Erkekler (4. Sezon): Survivor Seda Aktuğlu
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!

 
Survivor Ünlüler  Gönüllüler (5. Sezon): Türkiye tutkunu Survivor Pascal Nouma
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 
 
Survivor Ünlüler  Gönüllüler (6. Sezon): Gönüllüler takımından Survivor Begüm Yücetan
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 
Survivor Ünlüler  Gönüllüler (7. Sezon): Şampiyon Survivor Hilmi Cem İntepe 19 Mayıs 1992 Muğla
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 
Survivor Ünlüler  Gönüllüler (7. Sezon): Survivor finalisti Survivor Doğukan Manço
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 
Survivor Ünlüler  Gönüllüler (7. Sezon): Gönüllüler takımından Survivor Bozok Gören
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 
Survivor Ünlüler  Gönüllüler (7. Sezon): Gönüllüler takımından Survivor Duygu Çetinkaya
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 
Survivor Ünlüler  Gönüllüler (8. Sezon): Son şampiyonu Survivor Turabi Çamkıran, 1988 Mersin
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 
Survivor Ünlüler  Gönüllüler (8. Sezon): Ünlüler takımından Survivor Serenay Aktaş
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 
Survivor Ünlüler  Gönüllüler (8. Sezon): En hırslı isimlerinden biri Merve Aydın
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 
Survivor Ünlüler  Gönüllüler (8. Sezon): Gönüllüler takımının iddialı yarışmacılarından Berna Canbeldek
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!

Survivor Ünlüler  Gönüllüler (6. Sezon): Hasan Yalnızoğlu 20 Ekim 1974; Üsküdar, İstanbul
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 
Survivor Ünlüler  Gönüllüler (6. Sezon): Ünlüler takımı adına mücadele eden Survivor Anıl Tetik
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 
Survivor Ünlüler  Gönüllüler (6. Sezon): Almeda Abazi, 13 Şubat 1992 Arnavutluk
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 
Survivor Ünlüler  Gönüllüler (8. Sezon): Gönüllüler takımından Survivor Sahra Işık
Survivor All Star 2015 son bölümde neler oldu, Survivor ALL STAR tüm ayrıntılar!
 

Turabi Çamkıran kimdir?

Turabi Çamkıran survivor All Star 2015 kadrosunda yer alacak..Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli'de doğmuştur. Çocukluğu Mersinde geçti. Lise öğrenimini de Mersin'de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin üniversitesi güzel sanatlar bölümünden mezun oldu.

Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yapabiliyor. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşade dövüş sporlarına merak saldıTurabi Çamkıran, Türkiye'de yenildiği bir “Muay Thai” maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland'a gitti ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Tayland'ta gösteri amaçlı yapılan gerçek dövüşlere katılarak para kazanmıştır. Kafes dövüşü denen turnuvalara katılarak para kazanmaya başladı. Ancak bu maçlardan birinde ciddi bir dayak yemesinden sonra bu işte bir numara olmaya karar vermiş.Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4.sezon “Benimle Dans Eder misin ?” dans yarışmasına katılmış, 6. Hafta üçüncü olarak elenmiştir.“Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışmaya katıldı.

Türkiye'de Birçok ünlü sanatçı ile Klip ve Konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda Sektöründe önde gelen firmaların Turneleri ve düzenlediği organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı.2014 yılının Mart ayında başlayan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Turabi Çamkıran da “gönüllüler” takımında yarıştı.2014 yılında Survivor yarışmasında Ünlüler takımında; Oyuncu Tolga Karel, Futbolcu Ahmet Dursun, Voleybolcu Duygu Bal, Atlet Merve Aydın, Oyuncu İsmail Baki Tuncer,oyuncu Eda Özerkan, Şarkıcı Gökhan Keser, Futbolcu Serenay Aktaş var.Gönüllüler takımında ise; Model Samanta Mendes, model ve oyuncu Akın Saatçi, Müge Üzel, Sahra Işık ve Berna Canbeldek, Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen, Ekrem Toraman, Ertunga Gemuhluoğlu ve Mert Palavaroğlu var.Türkiye'de Birçok ünlü sanatçı ile Klip ve Konser organizasyonlarında dansçı olarak yer aldı ve aynı zamanda Sektöründe önde gelen firmaların Turneleri ve düzenlediği organizasyonlarda dansçı olarak sahne aldı.


Bu sezon Survivor All star'da; Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın ve Nadya Zagli  yarışıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...