Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Temmuz 2018 12:04

İllüzyonist Aref'ten dikkat çeken paylaşım!

Kobrası tarafından ısırılan ünlü İllüzyonist Aref'in 3 yıl önce yılanı ile fotoğrafını 'Ölümle hiç bu kadar yakın olmadım' notuyla paylaşması dikkat çekti. Aref'in sağlına kavuşması için 8-12 saat arasında panzehir iğnesi yapılması gerekiyor. Aref'in panzehir iğnesinin yapılması için Mısır'a gitmesi gerekiyor.

İllüzyonist Aref'ten dikkat çeken paylaşım!
kobra

Gösterilerde kullandığı kobrası tarafından ısırılan ünlü sihirbaz Aref Ghafouri, panzehirinin Mısır'dan gelmemesi durumunda hayatını kaybedeceği belirtiliyor. Aref'in iyileşmesi için panzehirin Türkiye'ye 24 saat içinde gelmemesi Dışişleri Bakanlığı'nı ve büyükelçiliği harekete geçirmişti.

İllüzyonist Aref'ten dikkat çeken paylaşım!

KOBRASI İLE 3 YIL ÖNCE YAPTIĞI PAYLAŞIM DİKKAT ÇEKTİ

İllüzyon gösterileriyle kendine hayran bırakan Aref'in 3 yıl önce sosyal medya hesabından gösteride kullandığı kobra yılanıyla 3 yıl önce çektiği fotoğrafı'Ölümle hiç bu kadar yakın olmadım' notuyla paylaştığı dikkatlerden kaçmadı.

İşte sihirbaz Aref'in kobrası ile yaptığı o paylaşımı;

İllüzyonist Aref'ten dikkat çeken paylaşım!

Aref Ghafouri Yetenek sizsiniz Türkiye yarışmasına katılma kararı aldı ve bu kararla hayatında profesyonel Yeni bir başlangıç yapmış oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...