Tgrt Haber
30 Haziran 2016 12:22

Acun Ilıcalı'dan yeni proje

Acun Ilıcalı'nın yeni başlayacağı düşük bütçeli yarışma programının kazananını Survivor 2017'nin ilk yarışmacısı olarak belirleyeceği haberini bir köşe yazarı kaleme aldı.

Acun Ilıcalı'dan yeni proje
acun ılıcalı,yeni proje,survivor,

Acun Ilıcalı, yeni yarışma programı ile adından yine sıkça söz ettireceğe benziyor. Milliyet Gazetesi'ndeki köşesinde Acun Ilıcalı'nın yeni programı hakkında Ali Eyüboğlu şunları yazdı.
KAZANAN SURVİVOR 2017'NİN İLK YARIŞMACISI OLACAK
Acun'dan sürpriz bir yarışma yolda Ali Eyüboğlu, Kıbrıs'taki finale gittiğini duyduğu dedikoduları şöyle kaleme aldı:
"Survivor 2016"nın finaline ev sahipliği yapacak Kıbrıs'taki "Nuh'un Gemisi"ne gelir gelmez ilk öğrendiğim şey, Acun Ilıcalı'nın "pek yakında" TV8'de başlayacağı yeni yarışma oldu. Birinci olan Survivor 2017'ye katılacak Yarışma hakkında şimdilik fazla detay vermeyeceğim, ama şu kadarını açıklayabilirim. Düşük maliyetli bir iş olmasına rağmen reytingi ve reklam geliri TV8'in yüzünü güldürmeye aday bu yarışmada birinci gelen 'Survivor 2017'ye katılacak ilk isim olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...