Tgrt Haber
03 Haziran 2018 12:29

Acun istediğini aldı... Survivor, Yeni Gelin'i bitirdi

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor başlarda kötü gidiyordu ancak son bölümlerdeki heyecan izleyiciyi de kendine çekti. Zirveye oturan yarışma Yeni Gelin'i ikinci sıraya düşürdü.

Acun istediğini aldı... Survivor, Yeni Gelin'i bitirdi
survivor,yeni gelin,2 haziran reyting

2 Haziran reytingleri açıklandı. Survivor mı Yeni Gelin mi Fazilet Hanım mı birinci? Bir süredir reytinglerde düşüş yaşayan Survivor son dönemlerde toparladı. Peki finale bir kala Fazilet Hanım ve Kızları kaçıncı sırada? Son dönemin gözde dizisi Yeni Gelin zirveden düştü. İşte 2 haziran reyting sonuçları

Survivor zirvede

Tv8 ekranlarının en sevilen yarışması Survivor bu sene istediğini tam olarak alamamıştı. Takımlar arasında yapılan değişikler sonrası reytinglerde yükselme yaşandı. Son hafta da yarışmacıların İstanbul'a gitmesi ile duygusal anlar yaşandı ve izleyicinin ilgisi Survivor'a yöneldi. Çabalarının karşılığını aşan Acun Ilıcalı reytinglerde zirveyi gördü.

Yeni Gelin ikinci sırada

Son dönemin gözde dizisi Yeni Gelin ise ikinci sıraya yerleşti. 

İşte 2 haziran reytingler

Acun istediğini aldı... Survivor, Yeni Gelin'i bitirdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...