Tgrt Haber
07 Ağustos 2017 17:34

'Adı Efsane' dizisi reytinglerde çakılınca final yapacak

Kanal D'nin 'Adı Efsane' adlı dizisinde Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır'ın diziden ayrılmasıyla oyuncu kadrosu yenilenmişti. Dizi reytinglerde çakılınca final kararı aldı.

'Adı Efsane' dizisi reytinglerde çakılınca final yapacak
adı efsane,,kanal d,

Başrol oyuncuları ayrılan, yaptığı transferlerle yoluna devam etme kararı alan MHP lideri Devlet Bahçeli'nin en çok sevdiği dizi Adı Efsane, reytinglerde aradığını bulamadı. Dizi final yapacak.

DİZİYİ GENÇ KADRODA KURTARAMADI

Geçen sezonun en dikkat çeken dizilerinden birisi iken başrol oyuncuları Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır, Amila Ada ve Rojde Demirel'in ayrılmasıyla şok yaşayan diziyi gençlik aşısı da kurtarmadı. Şok ayrılıkların ardından genç oyuncularla devam etme kararı alan Adı Efsane, kadroyu Şenay Gürler, Ferit Kaya ve Simay Barlas gibi isimlerle takviye etmişti.

6 BÖLÜM SONRA EKRANLARA VEDA EDECEK

Yeniden izleyici karşısına çıkmaya başlayan "Adı Efsane" dizisi istenilen reytingi bir türlü yakalayamadı.Ve karar verildi.Adı Efsane 6 bölüm sonra ekrana veda edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...