Tgrt Haber
11 Mart 2018 14:22

Arda Turan Aslıhan Doğan ile evlendi | Aslıhan Doğan kimdir? (Aslıhan Doğan kimin kızı?)

Arda Turan Aslıhan Doğan ile evlendi. Medipol Başakşehir'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Aslıhan Doğan ile dünya evine girdi. Arda Turan’ın nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Peki Aslıhan Doğan kimdir? Aslıhan Doğan kimin kızıdır? Arda Turan ve Aslıhan Doğan hakkında merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz...

Arda Turan Aslıhan Doğan ile evlendi | Aslıhan Doğan kimdir? (Aslıhan Doğan kimin kızı?)
arda turan,aslıhan doğan,arda turan naslıhan doğan ne zaman evleniyor,arda turan evleniyor mu,aslıhan doğan kim,aslıhan doğan kimin kızı,aslıhan doğan kimdir,

Milli futbolcu Arda Turan Aslıhan Doğan ile evlendi. Medipol Başakşehir'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Aslıhan Doğan ile dünya evine girdi. Arda Turan’ın nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Peki Aslıhan Doğan kimdir? Aslıhan Doğan kimin kızıdır? Arda Turan ve Aslıhan Doğan hakkında merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz...

Milli futbolcu Arda Turan, Aslıhan Doğan ile Beykoz Çubuklu'daki Vadi Konakları'nda yapılan sade bir nikah töreni ile dünya evine girdi. Arda Turan'ın akşam saatlerindeki nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın da katıldığı öğrenildi. Recep Tayyip Erdoğan, nikahın yapıldığı Çubuklu'daki konaklara sivil plakalı araçlarla giriş yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arda Turan Aslıhan Doğan çiftinin nikah şahidi oldu.

Arda Turan Aslıhan Doğan ile evlendi | Aslıhan Doğan kimdir? (Aslıhan Doğan kimin kızı?)

ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?

Aslıhan Doğan 4 Aralık 1985 yılında doğmuştur. İş insanı Sabri Doğan'ın kızıdır. Yay burcu olan Aslıhan Doğan, bir süredir Arda Turan ile birliktelik yaşamaktadır. Aslıhan Doğan,Saç rengi siyah göz rengi ise kahverengidir.

İlk olarak Hakan Kosif'le olan ilişkisiyle gündeme gelmişti Aslıhan Doğan. Sevgilisinin kendisini aldatması üzerine çok uzun sürmedi bu ilişkisi. Aslıhan Doğan, şu sıralar Tuba Büyüküstün ile aşk yaşayan Umut Evirgen’in eski sevgilisidir. Umut Evirgen’den ayrılan Aslıhan Doğan, ardından Milli yıldızımız Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündeme geldi.

Arda Turan Aslıhan Doğan ile evlendi | Aslıhan Doğan kimdir? (Aslıhan Doğan kimin kızı?)

ASLIHAN DOĞAN NE İŞ YAPIYOR, AİLESİ KİM​

Arda Turan ile evlenen Aslıhan Doğan, 1985 doğumludur. Babası iş adamı Sabri Doğan'dır. İsmini ilk olarak Hasan Kosif ile yaşadığı birliktelikle duyuran Aslıhan Doğan, Kosif ile kısa süreli bir birliktelik yaşamıştı.

ARDA TURAN İLE ASLIHAN DOĞAN BÖYLE DUYURDU

Başakşehir'e transfer olan Arda Turan, önceki gün arkadaşı Cemal Sarıhan ve kardeşi Okan Turan'la Zorlu Center'da görüntülendi. Takım elbise giymesi dikkat çeken Turan'a muhabirler, "Damat gibisiniz. Nikah tarihi belli oldu mu?" diye sordu. Turan, Afrin harekatında yaşamını yitiren askerlere çok üzüldüğünü belirterek, "Ülkemiz ve askerlerimiz şu an bir mücadele veriyor, can veriyor. Bu durumda eğlence yapamayız. Savaş varken düğün olmaz. Zamanı gelince her şey olur" dedi.

Arda Turan sözünü tutarak bugün sade bir nikah töreniyle, Çubuklu'daki evinde 2.5 yıllık sevgilisi Aslıhan Doğan ile aile arasında yapılacak sade bir törenle evlenecek

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...