Tgrt Haber
30 Mart 2018 10:11

Arda Turan: Benim eşim köle değil

Arda Turan, Nihan Buruk’un İstanbul Moda Haftası kapsamındaki defilesine katıldı. Turan, gazetecilere "Senin kafanı, gözünü kırarım. Benim karımla konuşuyorsun dikkat et" yanıtı verdiği konuyla ilgili soruları yanıtladı

Arda Turan: Benim eşim köle değil
arda turan,

HT Magazin'de yer alan habere göre, geçtiğimiz günlerde kendisini ve eşi Aslıhan Doğan Turan’ı görüntüleyen gazetecilere “Kafanızı gözünüzü kırarım” diyen ünlü futbolcu Arda Turan, bu konuyla ilgili basın mensuplarına şunları söyledi: 

“Siz her yerde olduğunuz için konuşmama hakkımıza da saygı göstermelisiniz. Sonuçta benim eşim bir köle değil.” 

Turan, kendisine evde maço olup olmadığı sorulduğundaysa, "Evde hiç maço değilim. Sürekli 'Peki' diyorum" dedi.

Geçtiğimiz günlerde bir restoranda yemek yiyen ikiliden Turan, gergindi. Sorulara ağzına 'fermuar' işareti yapıp cevap vermeyen sosyetik güzele "Arda Bey, konuşma yasağı mı koydu?" denilince futbolcu köpürmüştü.

Başakşehirli futbolcu, muhabire "Senin kafanı, gözünü kırarım. Benim karımla konuşuyorsun dikkat et" diye çıkışmıştı. Turan, "Kötü bir şey sormadım" diyen muhabire "Hadi lan işine bak" diye bağırmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...