Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ekim 2018 13:47

Arda Turan Berkay kavgası neden oldu? Arda Turan Berkay Şahin kavgası son dakika haberleri

Arda Turan Berkay kavgası neden oldu sorusu araştırılıyor. Arda Turan Berkay kavgası son dakika haberleri yakından takip ediliyor. Vatandaşlar tarafların yaptıkları açıklamaları merak ediyorlar. Medipol Başakşehir forması giyen milli futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay dün gece Emirgan Gizli Kalsın’daydı. İkili bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başlayıp kavgaya tutuştu. Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı. Berkay olayın ardından eşiyle birlikte mekandan ayrılıp hastaneye gitti. Berkay yaptığı açıklamada “Bütün hukuki yollara başvuracağız. Şu anda evimdeyim, doktorlar kontrole geldi. Ameliyat olup olmayacağım belli değil. Arda'nın benim eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var ” dedi. Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, dün gece gittikleri mekanda kocası ile futbolcu Arda Turan arasında yaşanan olayları Habertürk yazarı Esin Övet'e açıkladı. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki ifadesinde Arda Turan, "Ben Burak Yılmaz'la konuşurken bir anda Berkay beni çekmeye başladı. Ne olduğunu anlamadım, o an vurdum. Daha sonra öğrendim ki, eşine laf söylemişim. Birincisi ben tanımam. Tanımadığım birinin evli olduğunu da bilemem. Ayrıca eşi 'Arda tuvalete giderken bana dokundu' demiş. Güvenlik kameralarında da belli ki, ben hiç tuvalete gitmedim" dedi.

Arda Turan Berkay kavgası neden oldu? Arda Turan Berkay Şahin kavgası son dakika haberleri
arda,arda turan,berkay,ardda turan berkay,arda turan berkay neden kavga etti,arda turan berkay kavgası,arda turan berkay olayı

Arda Turan Berkay kavgasının nedeni araştırılıyor. Arda Turan Berkay son dakika açıklamaları merak ediliyor. Medipol Başakşehir forması giyen milli futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay dün gece Emirgan Gizli Kalsın’daydı. İkili bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başlayıp kavgaya tutuştu. Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı. Berkay olayın ardından eşiyle birlikte mekandan ayrılıp hastaneye gitti. Arda Turan ise mekanda kalmaya devam etti.  Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin konu ile ilgili Habertürk'e bir açıklama yaptı. Berkay yaptığı açıklamada  “Bütün hukuki yollara başvuracağız. Şu anda evimdeyim, doktorlar kontrole geldi. Ameliyat olup olmayacağım belli değil. Arda'nın benim eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var ” dedi. Arda Turan, şarkıcı Berkay Şahin ile kavgasının ardından gittiği hastanede tabancasının ateş alması nedeniyle emniyette yaklaşık 3 saat ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Olayda kullanılan silahı polise teslim eden Arda Turan, taciz suçlamalarını ret ederken hastanede ateş edilmesi olayına ilişkin ise beline koyarken tabancanın ateş aldığını söyledi. Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki ifadesinde Arda Turan, "Ben Burak Yılmaz'la konuşurken bir anda Berkay beni çekmeye başladı. Ne olduğunu anlamadım, o an vurdum. Daha sonra öğrendim ki, eşine laf söylemişim. Birincisi ben tanımam. Tanımadığım birinin evli olduğunu da bilemem. Ayrıca eşi 'Arda tuvalete giderken bana dokundu' demiş. Güvenlik kameralarında da belli ki, ben hiç tuvalete gitmedim" dedi.

ARDA TURAN’IN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Arda Turan, şarkıcı Berkay Şahin ile kavgasının ardından gittiği hastanede tabancasının ateş alması nedeniyle emniyette

yaklaşık 3 saat ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Olayda kullanılan silahı polise teslim eden Arda Turan, taciz suçlamalarını ret ederken hastanede ateş edilmesi olayına ilişkin ise beline koyarken tabancanın ateş aldığını söyledi.

"TANIMADIĞIM BİRİNİN EVLİ OLDUĞUNU DA BİLEMEM"

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ndeki ifadesinde Arda Turan, "Ben Burak Yılmaz'la konuşurken bir anda Berkay beni çekmeye başladı. Ne olduğunu anlamadım, o an vurdum. Daha sonra öğrendim ki, eşine laf söylemişim. Birincisi ben tanımam. Tanımadığım birinin evli olduğunu da bilemem. Ayrıca eşi 'Arda tuvalete giderken bana dokundu' demiş. Güvenlik kameralarında da belli ki, ben hiç tuvalete gitmedim" dedi.

“TABANCA BELİME KOYARKEN ATEŞ ALDI"

Hastaneden gerçekleşen olaylara ilişkin ise Arda Turan'ın, "Ben peşinden hastaneye gittim. Berkay'a, eşine hiçbir şey söylemediğimi söyleyip, 'Buna nasıl inanırsın' dedim. Hatta, o da bana 'Kaptan ben sana inanıyorum' dedi. Belimde olan tabancayı çıkardım orada bulunan masaya koydum, 'İnanmıyorsan beni vur' dedim. Burnu kırık olduğu için ona, 'Ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben senden şikâyetçi de olmayacağım, ne yaparsan yap" dedim. Sonra belime tekrar tabancayı koyarken ateş aldı" dediği öğrenildi.

Arda Turan, eğlence mekanında burnunu kırdığı Berkay'ın tedavi için gittiği Ulus'taki hastaneye saat 05.30 sıralarında gitmiş, ikilinin check-up servisi önünde tekrar tartıştıkları sırada Arda Turan'ın silahının ateş aldığı öğrenilmişti. Konuyla ilgili Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından soruşturma başlatılmıştı.

Arda Turan- Berkay kavgasında Caner Erkin detayı

Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşananların perde arkası ortaya çıktı. Kanal D Haber'den Emrullah Erdinç, detayları aktardı. Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavganın perde arakasındaki detaylar ortaya çıktı. Kanal D Haber'den Emrullah Erdinç, yaşanan olayın arkasındaki gelişmeleri anlattı.

"EĞER KARIN BURADA OLMASAYDI..."

"Arda Turan'ın Berkay'ın eşi Özlem Şahin'e sözlü tacizde bulunmasının ardından sokakta kavga başlıyor. Berkay Şahin'in burnu kırılıyor. Görgü tanıklarının anlattıklarına göre kavga geçmişe dayanıyor. Caner Erkin ile Arda Turan'ın arasındaki yakınlık nedeniyle ikili arasında geçmişe dayanan bir olay olduğu da ifade ediliyor. Arda Turan'ın, "Eğer karın burada olmasaydı bak ben sana ne yapıyordum" sözü üzerine Berkay, Arda'yı sokağa çağırıyor ve ilk kavga sokakta yaşanıyor."

"HASTANEDE SİLAH 1 EL ATEŞ EDİYOR"

"Berkay Şahin'in burnu kırıldıktan sonra hastaneye kaldırılıyor. Arda Turan ve beraberindeki arkadaşları sinirlerini alamamış bir şekilde hastaneye gidiyor. Kamera görüntülerinde Arda Turan hastane içerisinde Berkay'ın bulunduğu yere gidiyor ve arbede yaşanıyor. Arda Turan'ın elinde silah olduğu görülüyor ve silah 1 el patlıyor. Mermi çekirdeği polisler tarafından emniyete alındı ve inceleme başlatıldı. Arda'nın elinde tuttuğu silahı polise teslim etmesi gerekiyor. Silahın ruhsatlı mı ruhsatsız mı olduğu anlaşılmalı."

"ARDA TURAN YÜZDE 100 CEZA ALACAK"

Arda Turan hakkında 2 suçtan dolayı soruşturma yapılacak. Arda, silah nedeniyle yüzde 100 ceza alacak. Bugün veya yarın Arda'nın ifadesi alınacak.

SON DAKİKA!

Şarkıcı Berkay’ın şikayeti üzerine Arda Turan hakkında soruşturma başlatıldı.

Futbolcu Arda Turan şarkıcı Berkay’la yaptığı kavga sonrasında gündeme gelmiş ve Berkay’ın eşine taciz ettiği iddia edilmişti. Bu gelişmelerin ardından Berkay ile eşi Özlem Ada Şahin, Arda Turan ile mahkemelik olmaya karar verdi.

Berkay ve eşinin şikayeti üzerine savcılık, Arda Turan hakkında soruşturma başlattı. Savcılığın olayı incelemeye aldığı, soruşturma kapsamında Turan’ın ifadesinin alınabileceği öğrenildi.

ASLIHAN DOĞAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Aslıhan Doğan, Instagram sayfasında konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

"Hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim" diyen sosyetik güzel, "Yaşanmışlıklarıyla her daim olgunlaşmış bir insan, yetiştirilme şeklinden ötürü aile kavramının ne olduğunu iyi bilen bir evlat, tahmin edilenden çok daha güçlü bir kadın, ve en önemlisi bir anne adayı olarak yazıyorum. İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Farklı amaçlara hizmet eden, beni sosyal platformda eleştirmeyi kendinde hak gören, ve maalesef mutsuzlukla beslenen hazımsız insanlarla karşılaştım. Sabrım bir çok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedim. Bugün de vermeyeceğim. Allah'ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim. Saygılar" ifadelerini kullandı.

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Arda Turan ve Berkay’ın önceki gece eğlenceleri olaylı bitti. İddiaya göre ünlü futbolcu, aralarında Burak Yılmaz’ın olduğu erkek arkadaşlarıyla Emirgan’daki Gizli Kalsın adlı bara eğlenmeye gitti. İlerleyen saatlerde mekâna şarkıcı Berkay ve eşi Özlem Şahin de geldi. Yan yana localarda eğlenen grup bir süre sonra tartışmaya başladı. İddiaya göre Berkay sigara içmek için dışarı çıktığında ünlü futbolcu, Özlem Şahin’in yanına giderek “Ne kadar güzelsin, evli olmasam seni kaçırmazdım” dedi.

ARDA KAFA ATTI

Bu sözleri duyan Berkay, Turan’a “Karımı eve bırakıp döneceğim. Erkek erkeğe konuşacağız” diye karşılık verdi. Bu uyarı üzerine gerilen Turan da Berkay’a kafa attı. Kanlar içinde kalan şarkıcı, eşi ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından Arda Turan’ın da Berkay’ın bulunduğu hastaneye giderek şarkıcıdan “Eşin olduğunu bilmiyordum” diyerek özür dilediği öne sürüldü.

NİYE ÖZÜR DİLEYEYİM

Kavganın basına yansımasının ardından Arda Turan sosyal medya hesabından “Evet bir tartışma yaşanmıştır, ama sebebi haberleştirildiği gibi namus meselesi değildir” açıklamasını yaptı. Ünlü futbolcunun bu kafa karıştıran açıklamasının ardından Kelebek yazarı Onur Baştürk, Turan’la telefonla görüştü. Baştürk, Turan’a “Neler oldu? Açıklamanda ne demek istedin?” diye sordu. Olayı daha fazla uzatmak istemediğini belirten Arda Turan, “Sadece şunu yazabilirsin” deyip topu karşı tarafa attı: “Geldi, ensemden tuttu. Sebebini Berkay’a sorun, anlatabiliyorsa anlatsın.” Ünlü futbolcu, Berkay’dan özür dilediği iddialarının da gerçeği yansıtmadığını söyledi: “Öyle bir şey yapmadım, niye özür dileyeyim?”

EŞİMİ TANIMAMASI MÜMKÜN DEĞİL

Olay sonrası açıklama yapan Özlem Şahin, “Arda yanıma gelip, kulağıma eğildi. ‘Evli olmasam seni kaçırmazdım’ dedi. Berkay bunu gördü. Aralarında tartışma çıktı. Eşim bana döndüğü sırada Arda kafa attı” dedi. Burnu kırılan Berkay’ın dün ameliyat olduğu öğrenildi.
Berkay olayın ardından hukuki yollara başvuracağını açıkladı: “Bütün hukuki yollara başvuracağız. Bugün ameliyat olacağım. Arda’nın benim eşimi tanımamasına imkân yok. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var.”

ARDA TURAN'DAN AÇIKLAMA

Arda Turan Instagram hesabı üzerinden konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Turan açıklamasında, "Bugün gazetelerde çıkar haberle ilgili kısa bir açıklama yapmak isterim. İzin günümde arkadaşlarımla gittiğim bir mekanda yaşadığımız tartışmanın sebebi "namus" konusu gibi haberleştiriliyor. Basit bir tartışma yaşanmıştır. Doğrudur ama sebebi anlatılan şekilde değildir. Böyle bir şeyin olması da mümkün değildir. Her iki tarafa da geçmiş olsun" dedi.

BERKAY’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Hürriyet'in haberine göre, Berkay yaptığı açıklamada  “Bütün hukuki yollara başvuracağız. Şu anda evimdeyim, doktorlar kontrole geldi. Ameliyat olup olmayacağım belli değil. Arda'nın benim eşimi tanımaması mümkün değil. Yıllardır süren ve göz önünde olan bir evliliğim var ” dedi.

ARDA TURAN VE BERKAY KAVGA ETTİ Mİ?

Medipol Başakşehir forması giyen milli futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay dün gece Emirgan Gizli Kalsın’daydı. İkili bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başlayıp kavgaya tutuştu. Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırdı. Berkay olayın ardından eşiyle birlikte mekandan ayrılıp hasteneye gitti. Arda Turan ise mekanda kalmaya devam etti.

Bu olayın ardından ne Arda Turan cephesinden ne de Berkay'dan bir açıklama gelmedi. Arda Turan daha önce futbolcu Caner Erkin ve gazeteci Bilal Meşe'ye de saldırmıştı.

BERKAY'IN EŞİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, yaşanan olayları Habertürk yazarı Esin Övet'e açıkladı.

Esin Övet'in yazısı şöyle:
"Saatler gece yarısını geçtikten sonra Emirgan Gizli Kalsın'da karısıyla eğlenmeye giden Berkay'ın burnunu Arda Turan kırdı haberi yayıldı bir anda. Peki ama ne olmuştu da Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırmıştı.

Bildiğim kadarıyla gayet iyi arkadaş ve dostlardı. Berkay'ı aradım telefonu kapalıydı. Ardından hemen eşi Özlem'ı aradım. Ve “Özlem duyduklarımın doğru olmadığını söyle” dedim. O da bana “Maalesef doğru Esin, Berkay ameliyata giriyor” dedi.

Çok üzgün ve sinirliydi. Peki ama ne olmuştu?

Berkay ve eşi Emirgan'daki bir mekana eğlenmeye gidiyorlar. Yan masalarında Arda Turan erkek arkadaşlarıyla eğleniyor. Ve sonrası aynen şöyle gelişiyor. İşte Özlem Ada Şahin'in ağzından anlattıkları:

"Esin, bir anda Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve 'Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın' dedi. Ben de 'Ne diyorsun kendine gel' dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda'nın kulağına eğilip 'Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşağız' dedi. O anda bana döndü Berkay 'Hadi eve göndereyim seni' dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem'i göndereyim 'konuşacağız erkek erkeğe' dedikten sonra Arda yumruk attı. Berkay'ı kanlar içinde çıkarttılar oradan. Direk hastaneye götürdüler. Saat 16.00'da ameliyata giriyor. Ya sesine bir şey olursa. Berkay sesi ile ekmek parası kazanan birisi. Olacak iş mi? Ben Arda'nın karısını tanıyorum. Selamlaşıyoruz, oturuyoruz, kalkıyoruz. Karısı hamile evde. Olacak iş mi Esin?"

İşte böyle isyan ediyordu Özlem.

Peki haksız mı? Olacak iş mi?

Gerçekten bu olayı kim yaparsa yapsın haklı bir yanı yok.

Ve dahası var tabii olayların. Özlem sabah 06.00'da Aslıhan Doğan'ı arayıp bu yaşanan olayları tek tek anlatıyor. Hem de gözyaşlarıyla. Aslıhan Doğan ise hamile ve Arda Turan'ın çocuğunu doğurmak üzere. Pes diyorum; kadınları düşürdükleri duruma bakar mısınız!

Gerisi daha da fena.

Arda Turan olayın ardından bir silah alıyor artık nereden bulduysa o saate hastaneye Berkay'ın yanına gidiyor. Diyor ki: “Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Öldür beni, çok pişmanım. Ben çok büyük öküzlük ettim. Özür dilerim."

Bunları Berkay'ın eşi ile konuştum. Rızasınını aldım yazmak için defalarca yazabilir miyim diye sordum.

Yazmak istedim. Yazmalıyız da.

Kimse kusura bakmasın ama bu olaylara sessiz kalmamalıyız kim olursa olsun.

Ki, Arda Turan daha önce birçok olayda, birçok şey yaptığında, çok kez kendisini korudum, arka çıktım, bunun için linç bile edildim ama bu olayın arka çıkılacak bir yanı yok.

Tam çocuğu olacakken, tam güzel bir yuva kurmuşken, olacak şey değil. Kim olursa olsun asla ve asla kabul götürmez.

Bunu benim babam yapsa kabul etmem."

BERKAY KİMDİR?

Berkay Şahin veya tanınan adıyla Berkay, 29 Aralık 1981 tarihinde dünyaya geldi. 1996 yılından beri annesiyle beraber İzmir‘de yaşayan sanatçı, 2009 yılından beri de İstanbul‘da yaşamaktadır. 2009 yılında İstanbul'a taşınan Berkay, albüm çalışmalarından önce Bodrum, Antalya, Çeşme, Kuşadası gibi tatil beldelerinde belirli mekânlarda sahne alıyordu. Berkay, 2010 yılında ilk albümü "Ele İnat" ile 'en iyi sanatçı' ödülüne layık görüldü. İkinci albümü "Aşk Sadece" 2012 yılında yayınlandı. Uzun süredir birlikte olduğu manken Özlem Katipoğlu ile 31 Ağustos 2016’da evlendi. Çiftin Arya adında bir kızı var.

ÖZLEM ADA ŞAHİN KİMDİR?

Anne Boşnak asıllı öğretmen, baba tarafı Yugoslavya kökenlidir. Lisans eğitimini YediTepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünde okudu. Aynı zamanda İşletme Bölümü’nde de lisans eğitimine devam etmektedir. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Bunun yanı sıra İspanyolca eğitimi de almaktadır. Küçük yaşlarda bale eğitimi alarak model olmaya karar verdi. Gizemli güzelliği ve düzgün fiziği ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Özlem Katipoğlu, 1.80 m boyundadır. Birçok markanın defilelerinde podyuma çıktı.

2011 yılında ekranlara gelen başrollerini Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Nebahat Çehre’nin paylaştığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde cariye rolüne hayat verdi. Güzel model, 2016  Şubat ayında ünlü popçu Berkay Şahin ile büyük bir aşka yelken açarak magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Güzel model o günlerde sevgilisi ile evlilik planları yapıyordu.  2016 Şubat ayında başlayan ilişkileri aynı yıl eylül ayında evliliğe evliliğe gitti. Çiftin temmuz 2017’de bir kızları oldu ve kızlarına Arya ismini verdiler.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...