Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Temmuz 2018 09:21

Aref Türkiye'ye döndü!

Antalya'da gösteriye hazırlanırken kobra yılanı tarafından ısırılan Aref tedavi için gittiği Mısır'dan Türkiye'ye döndü. Aref, yılanı gösteri amaçlı kullanmadığını söyledi.

Aref Türkiye'ye döndü!
aref ghafouri,,illüzyonist,,kobra yılanı,,aref döndü,

Türk Hava Yollarına (THY) ait tarifeli uçakla saat 06.30'da İstanbul'a  gelen Aref, pasaport işlemlerinin ardından Atatürk Havalimanı Dış Hatlar  Terminali'nden çıkış yaptı. Aref, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kobra ısırığından sonra  durumunun iyi olmadığını hissettiğini ve panzehiri olan bir ülkeye gitmeye karar  verdiğini söyledi.

Panzehirin Türkiye'ye en hızlı 15 gün içinde gelebileceğinin  söylendiğini belirten Aref, şunları dile getirdi:

"Normalde 15 gün bu zehir vücutta bekledikten sonra yaşayamıyorsun,  zaten genelde birkaç saat içinde ölüyorsun ama benim şanslı olduğum taraf yılan  beni soktuktan sonra ölmüş, arkadaşlar kafesin içinde ölmüş şekilde görmüşler.  Büyük ihtimal hastaydı, ben çıkardım yıkamaya, son anlarıymış ama son anlarda  beni ısırdı fakat ben kurtuldum. Kısa bir süre beni ısırdı, genelde ısırdıktan  sonra bırakmıyor ve seni öldürene kadar ısırmaya devam ediyor. Ben, ısırdığında  hemen elimi çevirdim, ağzı boşa düştü ve kafesine geri koydum."

Aref, iyi hissettiğini, 15-20 gün içinde kolundaki iltihabın  giderilmesinin ardından tam anlamıyla iyileşeceğini anlattı.

"YILAN GÖSTERİSİ YAPMIYORUM"

Aref, 25 saat müdahale edilmeden Mısır'a gitmesine bu ülkedeki  doktorların çok şaşırdığını ifade ederek Aref, şöyle konuştu:

"Buradan bana destek olan, ayrıca devlet tarafından vize işlemleri  konusunda 30 günden önce, hemen bir saat içinde çözen herkese teşekkür ederim. Şu  konuya da açıklık getireyim, Sağlık Bakanlığı beni uçakla Mısır’a göndermedi,  orada bir yanlışlık var. Bazıları neden böyle bir şey yaptılar diye düşünüyor.  Bunu ben kendi imkanlarımla ambulans uçağı kiralayıp oraya gittim ve bunu da  keyiften değil, yaşayabilmem için gittim. O durumda beni normal uçağa almadıkları  için bu yolu seçtim.

Şu konuya da açıklık getireyim, yılan gösterisi yapmıyorum çünkü yılan  gösterisini yapan kişiler yılanın dişlerini söküyor ya da ağzını dikiyorlar ve  bunu da genelde yurt dışında Tayland'da yapıyorlar çünkü orada yılan bol. Adamlar  yılanın sağlığını değil, kendisinin para kazanmasını düşündüğü için bu işi  yapıyor. Ben yılanla gösteri yapmıyorum."

İllüzyonist Aref Ghafouri, 16 Temmuz'da gösteri için geldiği  Antalya'da, otelde hazırlık yaparken kobra yılanı tarafından sağ kolundan  ısırılmış, asistanının yardımıyla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine  kaldırılmıştı.

Aref, kendi isteğiyle hastaneden taburcu edilmiş ve tedavi için özel  uçakla Mısır'a götürülmüş, Kahire'de bulunan Kasr en-Nil Hastanesindeki  tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...