Tgrt Haber
27 Şubat 2017 14:16

Aslı Enver ve Murat Boz ayrıldı mı?

Magazin kulisleri Aslı Enver’le Murat Boz’un Sevgililer Günü’nden hemen önce yollarını ayırdığı dedikodusuyla çalkalanıyor. Aslı Enver ile Murat Boz ayrılık iddialarına attıkları tweet ile cevap verdi. Magazin gündemine yansıyan ayrılık haberinin ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Aslı Enver ve Murat Boz ayrıldı mı?
aslı enver, murat boz, ayrılık

Aslı Enver’le Murat Boz’un Sevgililer Günü’nden hemen önce ayrıldığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü.

Kısa süre önce “Survivor” ekibinin yanına, Dominik’e giden Murat Boz’un bu seyahati ayrılık dedikodularını da beraberinde getirdi. İddiaya göre ilişkide baş gösteren sorunları aşamayan çift, 14 Şubat öncesinde yollarını ayırdı.

Aslı Enver ve Murat Boz ayrıldı mı?

“İstanbullu Gelin” dizisi için çekimlere başlayan Enver’in mutsuz hali set ekibinin de dikkatini çekerken, İstanbul’dan uzaklaşmak isteyen Boz önce Dominik’e gitti, ardından Acun Ilıcalı’yla birlikte Miami’ye geçti. 

Aslı Enver'den Murat Boz'a tweet

Aslı Enver ve Murat Boz ayrıldı mı?

Aslı Enver-Murat Boz aşkı direkten döndü! Araları bir süredir açık olan ikiliden güzel oyuncu, sevgilisine ithafen ‘Kal’ isimli bir şarkı paylaştı, ünlü popçu şarkıyı retweet’leyerek buzları eritti.

Murat Boz ile Aslı Enver’in ilişkisinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Bir yılı aşkın süredir birlikte olan çiftin arası uzun süredir açıktı. İkilinin yakın çevresi, Sevgililer Günü de dahil olmak üzere uzun zamandır birlikte paylaşım yapmayan Boz ve Enver’in yaşadıkları sıkıntıyı aşmaya çalıştıklarını konuşuyordu.

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...