Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Şubat 2017 18:44

Ayşe Ersayın son yolculuğuna uğurlandı

Sanatçı Ajda Pekkan’ın evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden yapımcı ve yönetmen Ayşe Ersayın, son yolculuğuna uğurlandı. Kadıköy Galip Paşa Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Ajda Pekkan ve çok sayıda sanatçı katıldı.

Ayşe Ersayın son yolculuğuna uğurlandı
ayşe ersayın, son yolculuk,

Ünlü yapımcı ve yönetmen Ayşe Ersayın, dün Sabah saatlerinde Ajda Pekkan’ın evinde bulunduğu sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Ayşe Ersayın için bugün Bağdat Caddesi’nde bulunan Galip Paşa Camii’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Ayşe Ersayın’ın annesi Güngör Ersayın, ablası Elif Banu Ersayın, ünlü sanatçı Ajda Pekkan, sanatçılar Hüner Coşkuner ve Gülben Ergen’in yanı sıra çok sayıda yakını ve ile sevenleri katıldı.

"CANIMDI, CİĞERİMDİ, HER ŞEYİMDİ"

Cenaze törenine gelen Ajda Pekkan’ın ayakta güçlükle durduğu görüldü. Bir ara Ayşe Ersayın’ın tabutunun başına gelen Pekkan, dua etti. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Pekkan, “Benim canımdı, ciğerimdi. Her şeyimdi. Çok üzüldüm. Hepimizin başı sağolsun. Beraber film seyretmiştik” dedi.

Cenaze törenine katılan sanatçı Hüner Coşkuner, “Çok değerli bir dostumu, arkadaşımı kaybettim. Çok müstesna bir insandı. Hani kompleksi olmayan insanlar daima çevresine neşe saçar ya, oda öyleydi. 30 yıldan beridir tanışırız. Bir çok klipte beraber çalıştık. Kibar bir insandı, çok iyi bir insandı. Üzüldüm tabi ki. Erken bir ölüm. Allah taksiratını affetsin” şeklinde konuştu.

Gülben Ergen ise Ayşe Ersayın ile çok güzel anılar paylaştıklarını ifade ederek, üzüntüsünü dile getirdi.

Öğle namazının ardından düzenlenen cenaze töreni sırasında Ayşe Ersayın için dua edildi ve helallik alındı. Kılınan cenaze namazının ardından Ayşe Ersayın’ın tabutu omuzlarda taşınarak cenaze aracına götürüldü. Ersayın, Merdivenköy mezarlığında toprağa verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...