Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Nisan 2018 09:23

Bengü evleniyor!

Ünlü şarkıcı Bengü, Instagram hesabından "Doğduğum günde; birinci senemizde “evet” dedim...Bir ömür seninle ne güzel olacak." mesajını paylaştı.

Bengü evleniyor!
bengü,bengü instagram

Geçtiğimiz yıl Selim Selimoğlu ile ilişki yaşamaya başlayan şarkıcı Bengü, Instagram hesabından sürpriz bir paylaşım yaptı. Bengü, Fransa'nın başkenti Paris'ten yaptığı paylaşıma, "Doğduğum günde; birinci senemizde “evet” dedim...Bir ömür seninle ne güzel olacak" notunu düştü. Bengü'nün paylaştığı fotoğrafta oldukça mutlu olduğu görülürken, parmağındaki yüzük ise dikkat çekti.

"ÇOK ARADIM SENİ"
Geçtiğimiz yıl Selim Selimoğlu ile ilişki yaşamaya başlayan Bengü, Instagram hesabından paylaştığı not ile aşkını duyurmuştu.
Bengü evleniyor!
Bengü, "Çok bekledim seni sevgilim... Yalnızlığın dibine vurdum hatta...Aşk'a küstüğüm zamanlar bile oldu aşk şarkıları söylerken...Çok bilmesin kimse; sevmesin de bizim kadar...Şimdi herkes bizden duysa ne güzel olmaz mı? ...Çok sev sevgilim...Ölene kadar" ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...