Tgrt Haber
25 Ekim 2018 20:17

Berkay'ı çok kızdırdı! Cevap verdi...

Arda-Berkay kavgasından sonra gündemin en çok konuşulan isimleri arasında olan Özlem Ada Şahin, takipçisinin ağır eleştirisine maruz kaldı. Berkay'dan ise eşini eleştiren takipçiye yanıt gecikmedi.

Berkay'ı çok kızdırdı! Cevap verdi...
berkay,

Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin paylaşımından sonra takipçisinin ağır eleştirisine maruz kaldı. Berkay Şahin ise eşini eleştiren takipçiye tepki gösterdi.

BERKAY'I KIZDIRMAYA YETTİ

Eşi Berkay'ın futbolcu Arda ile kavgasından sonra paylaşımlarına ara veren Özlem Ada Şahin zor günlerin ardından sosyal medyaya dönüş yaptı. Yakın çekim fotoğrafını paylaşan Özlem Ada'nın bir takipçisinden hoş olmayan yorum geldi.

Şahin'e "Peki kendini güzel sanıp sürekli aynı suratsız pozu vermen" yorumu Berkay Şahin'i kızdırmaya yetti.

Berkay'ı çok kızdırdı! Cevap verdi...

BERKAY'DAN YANIT GECİKMEDİ

Berkay Şahin eşine yapılan yoruma, "Varsın melek yüzlü pamuk kalpli karımın yüzü çirkin olsun ama sen gel bir de Benim gözümden bak! Allah sana kalp güzelliği nasip etsin kuaför Sevim" cevabını verdi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...