Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 May 2015 02:47

Beşiktaş’ta Tarkan rüzgarı

Beşiktaş Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Spor Bayramı nedeniyle düzenlediği konserde sahne alan Mega Star Tarkan, Beşiktaş Barbaros Meydanı'nı dolduran binlerce insanı coşturdu.

Beşiktaş’ta Tarkan rüzgarı
tarkan, konser, beşiktaş,

Beşiktaş Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Spor Bayramı nedeniyle Beşiktaş Meydanı'nda Mega Star Tarkan'ın sahne aldığı halk konseri düzenledi. Katılımın yoğun olduğu konserde Tarkan birbirinden güzel şarkılarını milli mücadelenin ateşinin yakıldığı Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda seslendirdi. Konser nedeniyle binlerce genç Barbaros Meydanı'nı tıklım tıklım doldurdu. Meydanda adım atacak yer kalmazken bazı gençler ise Mega Star Tarkan'ı otobüs ve minibüs duraklarının üstüne çıkarak izledi.

TARKAN COŞTURDU

Alanın tıklım tıklım dolmasıyla birlikte Tarkan, muhteşem performansıyla sahnedeki yerini aldı. Tarkan'ın sahneye çıkmasıyla birlikte konserde eğlence doruğa çıktı. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Tarkan, gençlere unutulmaz bir 19 Mayıs yaşattı. Alanı dolduran gençler de Tarkan'a eşlik ederek birlikte şarkı söyledi.

"EN ÇOK BİZE YAKIŞIR"

Konser öncesinde DJ'ler gençleri coştururken konsere ev sahipliği yapan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, sahnede çıkarak tüm katılımcıları selamladı ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Spor Bayramı'nı kutladı. Etkinlikle ilgili açıklama yapan Başkan Hazinedar, "Bizi biz yapan değerlerin başında hiç şüphesiz cumhuriyetimizin ilk adımlarının atıldığı 16 Mayıs 1919 ve 19 Mayıs 1919 var. Gazi Mustafa Kemal, milli mücadeleyi Beşiktaş'taki evinden çıkarak bu iskeleden tekneye binerek Bandırma Vapuru ile İstanbul'dan başlatmış. Aslında Beşiktaş'a yüklenen bir misyon var. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda Atatürk'ü anarak bu bayramı kutlamak en çok Beşiktaş'a yakışır. Biz bu nedenle Türkiye'nin en güzel gençlik festivalini Beşiktaş'a, İstanbul'a ülkemize armağan ettik" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...