Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 May 2016 14:05

Beyaz Show'da, Murat Boz'u utandıran soru

Beyaz Show'a konuk olan Murat Boz, 'Aslı Enver'in hangi özelliğine aşık oldun?' sorusunu uzun süre sessiz kaldıktan sonra cevaplayabildi.

Beyaz Show'da, Murat Boz'u utandıran soru
murat boz, aslı enver,

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı 'Beyaz Show'un sezon finaline; 'Üç Adam' Eser Yenerler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ile pop müziğinin sevilen sesi Murat Boz konuk oldu.Programa telefonla bağlanan bir izleyicinin "Aslı Enver'in hangi özelliğine aşık oldun?" sorusu, Murat Boz'u utandırdı.Uzun süre sesiz kalan ünlü şarkıcı, "Aşk nedensiz bir şey. Şundan dolayı, bundan dolayı şeklinde seçenekleri yok. Çok seviyorum, çok aşığım" yanıtını verdi. Bu cevap sonrası stüdyoda bulunan herkes, Beyaz'ın Ayla Çelik ile düet yaptığı Bağdat şarkısını söyledi.

Programı televizyondan takip eden Aslı Enver sevgilisinin bu romantik açıklamalarına sosyal medya hesabından cevap verdi. O anların hemen ardından Instagram hesabından Murat Boz'la birbirlerine sarıldıkları bir fotoğrafı paylaşan Enver, o karenin altına "Ben de seni... Murat Boz" yazıp yan yana üç tane kalp emojisi koydu.
Beyaz Show'da, Murat Boz'u utandıran soru

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...