Tgrt Haber
18 Şubat 2018 16:15

Birol Giray'dan hayranlarına anlamlı jest

BeeGee ismiyle de tanınan, Türkiye ve yurtdışında önemli işlere imza atan ünlü prodüktör Birol Giray çalışmalarına devam ediyor. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Giray, hayranlarına Cuma gecesi gerçekleşen organizasyonda anlamı bir jestte bulundu...

Birol Giray'dan hayranlarına anlamlı jest
birol giray,beegee

Birol Giray, Glow adlı mekanda Cuma gecesi sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelen yoğun kalabalığa unutulmaz bir gece yaşatan Birol Giray, sahne öncesinde iki hayranına da anlamlı bir jestte bulundu. Fransa'dan getirdiği ve bizzat seçip aynı zamanda imzaladığı ve kendisi için de önemli anısı olan iki plağı armağan etti. Bu jesti müzik dünyasında mütevazi bir isim olarak bilinen Birol Giray'ın hayranlarını bir kez daha sevindirdi. Giray, iki hayranının bu yaz düzenlenecek Electronicafest’te de buluşmak istemelerine ‘Tabii ki olabilir’ cevabını verdi. 

Birol Giray'dan hayranlarına anlamlı jest

Birol Giray kimdir?

Müzik hayatına 1982 yılında İstanbul’da başlayan Birol Giray, BeeGee ismiyle Türkiye ve yurtdışında halen başarıyla sürdürdüğü 30 seneyi aşan DJ’lik kariyerinin yanı sıra, Türkiye’de eğlence sektörü ve müzik radyoculuğu konularında önemli başarılara imza atmıştır.

Kurucuları arasında rol oynadığı Staras ve Power FM görevleriyle eşzamanlı organizasyon alanında Ahmet San ile önemli çalışmalar gerçekleştirmiştir.

1997 yılında kurulan ve halen Türkiye’nin en önemli müzik organizasyonlarının arkasında yer alan Production Department’ı takiben, 1999 yılında Türkiye’nin en büyük elektronik müzik markası ve radyosu FG’yi oluşturarak şirket-gruplarına 2005 yılında eşsiz müzikal kaliteye sahip Lounge FM’i dahil etmişlerdir.

Daft Punk, Jamiroquai, The Prodigy ve türünün önemli örneklerinden sayısız isimi çeşitli organizasyonlarda türk dinleyicilere ulaştırmış olmanın yanı sıra, uluslararası çevrede de dikkat çeken Electronica Festival ve Chill-Out Festival organizasyonlarını halen başarıyla sürdürmektedir...

Alper Bişkin

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...