Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Şubat 2018 11:10

Bülent Ersoy servetini tek bir yere bağışladı! Mehmetçik...

Bülent Ersoy, modacı Gülşah Saraçoğlu'nun "Mehmetçik Vakfı'na 100 bin TL bağışlarsa onu affederim" sözlerine "Ben oraya bütün servetimi bağışladım" şeklinde yanıt verdi.

Bülent Ersoy servetini tek bir yere bağışladı! Mehmetçik...
bülent ersoy,

Diva, tartışma yaşadığı modacı Gülşah Saraçoğlu'nun "Bülent Ersoy'u bir şartla affederim, benden özür dileyecek ve Mehmetçik Vakfı'na 100 bin TL bağış yapacak" açıklamasıyla ilgili "Ben oraya tüm servetimi bağışladım. Benim için 100 bin TL nedir? O para benim için çerez parası" dedi.

"YAVRULARIMIN AYAKLARI TAŞA DEĞMESİN"

TSK'nın Afrin'e düzenlediği sınır operasyonu hakkında da konuşan ve gözleri dolan Ersoy, "Böyle zamanlar birlik beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Ben anne değilim. Bir şehit acısını onlar kadar hissedemem. Burada rahat kavga ediyorsak, onlara borçluyuz. Yavrularımın ayakları taşa değmesin. Hepsi haklarını helal etsin" açıklamasını yaptı.

Ersoy, hastanede kaldığı dönemde tüm dostlarının kendisini aradığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...