Tgrt Haber
02 Ağustos 2018 12:43

Buse Varol ve Alişan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu | Alişan'ın bebeğinin cinsiyeti ne?

Buse Varol ve Alişan çiftinin bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Peki Alişan'ın bebeğinin cinsiyeti ne? Evlendikten kısa bir süre sonra hamile olduğunu açıklayan sanatçı Buse Varol bebeğinin cinsiyetini sosyal medyadan duyurdu. İşte Alişan ve Buse Varol çiftinin bebeğinin cinsiyeti

Buse Varol ve Alişan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu | Alişan'ın bebeğinin cinsiyeti ne?
buse varol bebeğinin cinsiyeti be,buse varol alişan bebeği,alişanın bebeğinin cinsiyeti ne

Alişan'ın bebeğinin cinsiyeti ne? Buse Varol ve Alişan'ın bebeği ne olacak? Ünlü çift kısa bir süre önce dünya evine girmişti. Düğünleri 2 gün 2 gece süren çift fazlasıyla eğlenmiş ve kilolarca altın takılmıştı. Kısa bir süre sonra Alişan ve Buse Varol bebek beklediklerini duyurmuştu. Şimdi ise Buse Varol bebeğinin cinsiyetini açıkladı. Sosyal medyadan video ile bebeğinin cinsiyetini duyuran Buse Varol'un mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Alişan ise bebeğinin ultrason fotoğraflarına bakmaktan kendini alamadı. Çifte sosyal medyadan da tebrik yağdı. Alişan ve Buse'nin bebeğinin cinsiyetini merak edenler 'Buse Varol'un bebeğinin cinsiyeti' linkine tıklayabilirler... İşte ünlü çift hakkında detaylar

İŞTE BUSE VAROL'UN BEBEĞİNİN CİNSİYETİ

Varol paylaşımının altına şu notu düştü;

İşte o açıklama;
Allah’ıma çok şükür herşey normal ilerliyor... Erkek annesi olacak olmak beni çok heyecanlandırdı, doğum tarihi de belli oldu aşağı-yukari,Sağlık durumu da iyiymiş, bugün benim için çok önemliydi, yapılan testlerde herhangi bir sorun olmadı. Ne kadar şükretsem de az...???? Doktorumuz @furkankayabasoglu ‘na da çok çok teşekkür ederizz.. Güzel dileklerde bulunan herkese teşekkürler????

İŞTE O VİDEO

Buse Varol ve Alişan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu | Alişan'ın bebeğinin cinsiyeti ne?

Buse Varol ve Alişan bebek bekledilerini duyurmuştu

Alişan güzel haberi Instagram hesabından paylaştığı;

''Allahıma şükürler olsun... İnşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.. Simdiden güzel dileklerde bulunan herkese teşekkürler:)" notlu video ile duyurdu. 

Buse Varol ve Alişan'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu | Alişan'ın bebeğinin cinsiyeti ne?

4 çocuk istiyoruz

Alişan daha önce katıldığı bir iftar yemeğinde 4 çocuk istediğini belirtmişti.

3 kilo altın takıldı

Alişan ve Buse Varol, mayıs ayında Beşiktaş'taki Swissotel The Bosphorus'da düzenlenen düğün töreniyle evlenmişti. Çiftin nikah şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yapmıştı. Tören boyunca çifte toplam 3 kilo altın takılmıştı. Bu altının toplam değeri 540 bin lirayı buluyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...