Tgrt Haber
23 Temmuz 2018 11:56

Can Gürzap fezi kaza geçirdi (Can Gürzap kimdir, son sağlık durumu nedir)

Can Gürzap dün akşam Sakarya'da yolun karşısına geçmeye çalışırken feci bir kaza geçirdi. Ünlü oyuncu Can Gürzap'ın son sağlık durumu merak konusuydu. Durumunun ağır olduğu bilinen usta oyuncu Can Gürzap nasıl oldu? İşte son gelişmeler...

Can Gürzap fezi kaza geçirdi (Can Gürzap kimdir, son sağlık durumu nedir)
Can Gürzap,Can Gürzap kimdir,Can Gürzap kaza,Can Gürzap sağlık durumu

Trafik kazası geçiren usta oyuncu Can Gürzap'ın doktorundan flaş açıklama geldi.  Peki Can Gürzap'ın son sağlık durumu ne? İşte usta oyuncu Can Gürzap hakkında son dakika gelişmeleri... Sakarya'nın Sapanca ilçesinde motosikletin çarpması sonucu yaralanan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Can Gürzap'ın Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor. Başhekim Dr. Mehmet Akif Çakar, "Hastamız yoğun bakımda. 1-2 gün daha yoğun bakım takibi gerekecek. Cerrahi müdahale düşüncesi yok, 1-2 gün sonra net açıklama yaparız. Şu anda şuuru yerinde ve konuşuyor, herhangi bir sıkıntı yok" dedi.
Can Gürzap fezi kaza geçirdi (Can Gürzap kimdir, son sağlık durumu nedir)


Can Gürzap'a ne oldu?
Ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu 74 yaşındaki Can Gürzap, dün gece Sapanca ilçesinde, yolun karşısına geçerken Suriye uyruklu bir kişinin kullandığı motosikletin çarpması sonucu yaralanmıştı. Edinilen bilgilere göre, Sapanca ilçesi Şehit Cevet Koç Caddesi üzerinde arabasını bırakıp karşı şeride geçmek isteyen ünlü sinema oyuncusu Can Gürzap’a, Kocaeli yönüne giden Suriye uyruklu olduğu öğrenilen Fathi Hasari idaresindeki plakasız motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle Gürzap yaralandı. Olayın haberin verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan Can Gürzap’a ilk müdahaleyi yapmasının ardından Sapanca İlçe Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Gürzap Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledildi. Hastaneye kaldırılan ünlü sinema oyuncusu tedavi altına alındı. 
Can Gürzap fezi kaza geçirdi (Can Gürzap kimdir, son sağlık durumu nedir)
Can Gürzap'ın son sağlık durumu ne?
Sakarya İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, ünlü oyuncunun tedbir amaçlı yoğun bakıma alındığını belirterek, "Değerli basın mensupları çok değerli sanatçı Can Gürzap, dün akşam Sapanca'da geçirdiği bir kaza sonrası kafa tranvası geçirdi. Dün akşam tüm müdahaleleri yapıldı. Burada hastanede yoğun bakımda tedbir amaçlı yatıyor" dedi. Hastane Başhekimi Dr. Mehmet Akif Çakar, Gürzap'ın beyin kanamasının olduğunu, ancak hayati riskinin olmadığını belirterek, "Hastamız dün gece hastaneye geldi. İlk tetkiklerde beyin zarıyla beyin arasında kanama olduğu tespit edildi. Tıbbi tabiriyle subrutal hemotom tespit edildi. Can beyin kan sulandırıcı ilaç kullanması da bu kanama riskini arttırdı. Beyin cerrahi konsürtasyonu değerlendirmeleri neticesinde hastamız yoğun bakımda yatmaktadır .1-2 gün daha yoğun bakım takibi gerekecek. Şu anda beyin cerrahi doktorumuzun cerrahi müdahale düşüncesi yok, 1-2 gün sonra net açıklama yaparız. Şu anda şuuru yerinde ve konuşuyor, herhangi bir sıkıntı yok. Beynindeki kanama kısıtlanmış gibi duruyor iyi olacağını tahmin ediyoruz" dedi.
Can Gürzap fezi kaza geçirdi (Can Gürzap kimdir, son sağlık durumu nedir)
Can Gürzap kimdir, kaç yaşındadır?
Geçirdiği trafik kazasının ardından ünlü oyuncu Can Gürzap kimdir sorusu vatandaşlar tarafından internette en çok aranan konular arasında yerini aldı. Peki Can Gürzap kimdir, kaç yaşındadır? İşte detaylar... Can Gürzap (d. 26 Mayıs 1944, İstanbul), Sinema, Tiyatro ve dizi oyuncusu, yazar, eğitmen. İlk tiyatro eğitimini, kendisi gibi sanatçı olan babası Reşit Gürzap'tan alan sanatçı, 1962'de Kadıköy Maarif Koleji'ni tamamladıktan sonra Ankara Devlet Konservartuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi ve Londra'da Central School of Speech and Drama'da eğitim gördü. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda yönetmen ve oyuncu olarak görev yaptı. Konservatuvarda öğretmen olarak derslere girdi. TRT'de radyoya birçok radyo tiyatrosu hazırladı. 1971 yılında Arsen Gürzap ile evlendi. 1978' de İstanbul Devlet Tiyatrosu kurucu müdürü oldu. Çevirmenlik ve senaryo yazarlığı (Yorgun Savaşçı - 1993) da yapan sanatçı, halen kurucusu olduğu Dialog sunuculuk ve dil okulunda görev yapmakta, sinema ve dizi filmlerde rol almaktadır. Sanatçı, 2004 yılında Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği tarafından Kristal Martı ödülüne layık bulunmuştur. Can Gürzap ayrıca League of Legends isimli oyun Azir isimli karakteri seslendirmiştir.
Can Gürzap fezi kaza geçirdi (Can Gürzap kimdir, son sağlık durumu nedir)

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...