Tgrt Haber
15 May 2018 16:07

Çocuklar Duymasın bu haberle sarsıldı!

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan `Çocuklar Duymasın` dizisi bu haberle sarsıldı. `Haluk` ve M`eltem`in evlatlık kızları `Zeynep` ortadan kayboldu!

Çocuklar Duymasın bu haberle sarsıldı!
çocuklar duymasın,dizi

Zeynep`in kaybolmasında o ismin parmağı varsa diziye geri dönüyor olabilir. Peki Çocuklar Duymasın`da neler oluyor? Çok değil kısa süre önce Haluk ve Meltem bir çocuk evlatlık edinmek istemişti, karşılarına ise hayli çekingen bir kız çocuğu olan Zeynep çıkmıştı. Özellikle Haluk ve Meltem`in son zamanlarda Zeynep ile araları hayli kaynamaya başlamıştı. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizisde bir süre önce ortadan kaybolan Tutku’nun yeniden diziye katılması ihtimali gündemde. Utku’nun psikopat halleri, izleyenlerin eleştirisine uğrayınca geldiği gibi aniden diziden gitmişti. Haluk ve Meltem’in evlatlık almaya karar vermesinden sonra diziye yeni dahil olan Zeynep’in ortadan kaybolmasıyla ihtimaller Tutku üzerinde yoğunlaştı. En azından sosyal medyada diziyi izleyenlerin tahminleri bu yönde.
Kaynak: Televizyon Gazetesi

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...